Annonce
112

Værksted brændte ned, mens det lynede og tordnede

Et udhus på Porskærvej ved Brædstrup brændte torsdag eftermiddag ned til grunden. Foto: Henrik Sandvad
Et værksted i et udhus brændte torsdag eftermiddag ned til grunden på Porskærvej ved Brædstrup. Branden opstod samtidig med, at et stort tordenvejr passerede området.

Porskær: Kraftig lyn og tordenvejr var torsdag eftermiddag muligvis skyld i, at et værksted i et udhus brændte ned til grunden på Porskærvej ved Brædstrup.

Branden blev anmeldt til Sydøstjyllands Brandvæsen klokken 14.27 af en forbipasserende, og det stod hurtigt klart, at værkstedet ikke stod til at redde.

- Da vi kom til stedet, var værkstedet fuldstændigt overtændt, så vores indsats handlede udelukkende om at redde stuehuset. Der var et par trykflasker i værkstedet, men de var inaktive, og de var aldrig til nogen fare. Når branden er helt slukket, skal vi have væltet gavlene ned på grund af nedstyrtningsfare, fortalte indsatsleder Aqqaluk Petersen fra Sydøstjyllands Brandvæsen på stedet klokken 15.20.

Det er op til Sydøstjyllands Politi at finde en årsag til branden, men indsatslederen bemærker, at et kraftigt lyn og tordenvejr godt kan være årsagen.

- Da vi får anmeldelsen klokken 14.27, er bygningen allerede røgdækket, og der er et kraftigt tordenvejr i gang. Det kan derfor godt være årsagen, men det skal politiets undersøgelser prøve at afdække, siger Aqqaluk Petersen.

Der var ingen hjemme på adressen, da branden brød ud, så der er ikke kommet nogen personer til skade på grund af branden.

Sydøstjyllands Brandvæsen var massivt til stede for at sikre, at branden ikke spredte sig til stuehuset. Foto: Henrik Sandvad
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

21-årig til politiet: "Fucking spassere"

Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce