Annonce
Ikast-Brande

Vælgermøde på Midtjysk Efterskole

Bo Thorup, forstand på Midtjysk Efterskole, styrer debatten ved vælgermødet. Arkivfoto

Lokale kandidater dukker op til vælgermøde på efterskolen i Ejstrupholm 16. november.

Ejstrupholm: Ved et vælgermøde på Midtjysk Efterskole torsdag 16. november fra klokken 19 bliver lokale politikere budt op til en omgang "Vild med Valg", lyder det fra efterskolen i Ejstrupholm. Kandidater fra ni partier dukker op, og de vil blive konfronteret med nærgående spørgsmål om blandt andet skole, demokrati og udvikling af Ejstrupholm.

På mødet vil de opstillede partier hver få to minutter til at gøre rede for deres politik. Herefter vil efterskolens forstander Bo Thorup som ordstyrer lede politikerne gennem debatten.

- Det er en kendt sag, at politikere normalt viger tilbage fra at svare på ja-nej-spørgsmål, fordi de fleste politiske emner indeholder flere nuancer. Men vi vil alligevel forsøge at afæske politikerne deres holdning i helt konkrete lokalpolitiske spørgsmål, siger Bo Thorup.

Han vil derfor på bedste 'Vild med Dans'-stil udstyre politikerne med skilte, som de kan tilkendegive deres holdninger med.

- Skolens elever og lokale borgere skal have en god oplevelse, og der må gerne være plads til et smil og en sving-om mellem politikere og vælgere, siger Bo Thorup.

Vælgermødet er arrangeret af Ejstrup Menighedsråd og Ejstrupholm Håndværker- og Borgerforening i samarbejde med Midtjysk Efterskole. Det er gratis at deltage, og der serveres en kop kaffe og et stykke brød i forbindelse med mødet, som starter klokken 19 og forventes afslutte kl. 21.

Følgende partier og kandidater har meldt deres deltagelse på vælgermødet 16. november på Midtjysk Efterskole:Venstre: Helle Mathiasen og Thomas Kristensen.

Socialdemokratiet: Kirsten Hofmann og Charlotte Mathiasen.

Dansk Folkeparti: Brian Korsgaard og Morten Jørgensen.

Radikale Venstre: Ikke oplyst.

SF: Anders Udengaard og Ole Bertelsen.

Liberal Alliance: Sine Rahbek og Stig Døssing.

Fælleslisten: Hanne Pedersen og Henning Berg.

Den Sociale Liberale Liste: Ismail Yalsin.

Konservative: Annette Mosegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Live: AaB får underkendt mål 

Coronavirus

Live: Første tilfælde af brasiliansk variant fundet i Danmark

Annonce