Annonce
Odder

Vælgermøde aflyst på grund af valg

Kun Niels Rosenberg (K) var indstillet på at tage til Tunø og holde valgmøde lørdag, men med afbud fra de fire andre folketingskandidater er mødet aflyst. Arkivfoto: Morten Pape
Opsætning af valgplakater kommer i vejen for et møde på ø.

Tunø: Der bliver alligevel ikke nogen valgdebat med folketingskandidater på Tunø på lørdag. Fire af de fem debattører har nemlig meddelt, at de ikke har tid til at komme til Tunø, fordi valget nu er udskrevet.

- Det er jeg rigtig ked af, siger Lars Løhndorf, der har været med til at arrangere gode vælgermøder på Tunø i otte år.

Han har brugt lang tid på det med at få reserveret færgebilletter og lån af skole, så han lægger ikke skjul på sin store skuffelse over politikernes beslutning.

- De vidste jo, hvad de sagde ja til og kendte risikoen, men nu har de valgt, som de har gjort, og sådan er det jo.

Begrundelsen for aflysningen er fra politikernes side, at det netop er lørdag, at de må begynde at sætte valgplakater op og for alvor sætte fut i valgkampen.

- Det er rigtig ærgerligt, at tunboerne ikke får den debat, og at debattørerne har valgt anderledes, siger Lars Løhndorf.

Fatma Øktem, (V) fhv. medlem af Folketinget; Mette Hjermind Dencker (DF), medlem af Folketinget og landdistrikts- og ø-ordfører; Dorthe Hindborg (S), folketingskandidat; Mira Issa Bloch (AL), folketingskandidat; Niels Rosenberg (K), folketingskandidat har for flere måneder siden sagt ja til at deltage.

Kun Niels Rosenberg var ifølge Lars Løhndorf indstillet på at overholde den aftale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce