Annonce
Erhverv

Vækst-eventyr: Grossist udvider med stort højlager

Morten Gisselmann, direktør for NSH Nordic A/S, går her, hvor virksomheden er i gang med at bygge en slusehal. Også et højlager kommer til, så der bliver tale om en større udvidelse. Foto: Peter Hald
Øget omsætning betyder, at grossistvirksomheden NSH Nordic A/S i Brædstrup er gået i gang med nybyggeri.

Brædstrup: Grossistvirksomheden NSH Nordic A/S på Virkefeltet 4 i Brædstrup er godt i gang med en stor udvidelse. Virksomheden, der leverer blandt andet trådhegn, terrassevarmere, legeredskaber, letvægts-drivhuse og meget mere, har haft en solid vækst i omsætningen og har derfor brug for et større lager.

Byggeriet er netop gået i gang, og direktør Morten Gisselmann regner med, at de nye lagerbygninger står klar til brug i december.

- Vi river en af vores gamle haller ned og bygger noget helt nyt, og samlet set øger vi arealet med 2300 kvadratmeter. Men da vi går i højden og indretter højlager i det nye, så kan vi øge den såkaldte palleplads-kapacitet med hele 100 procent, siger Morten Gisselmann.

Annonce
De nuværende lagerhaller hos NSH Nordic er velvoksne, men i det nye højlager vil man være i stand til at stable varer dobbelt så højt - otte meter mod nu fire. Foto: Peter Hald

I det nye lager bliver det muligt at stable varer i otte meters højde, dobbelt så meget som nu, og det betyder blandt andet, at virksomheden skal have fat i gaffeltrucks med længere "arme".

NSH Nordic bruger lokale håndværkere til lagerhal-projektet, og det er Brædstrup Tømrerforretning, der har totalentreprisen, mens entreprenørfirmaet Jens Jørgensen står for jordarbejdet, Julsgaard A/S for el-arbejdet, og betonentreprenør Jacob Jensen ApS har beton-entreprisen.

Solid vækst

Det er et stort projekt, der har været under overvejelse i et stykke tid, og der investeres et to-cifret millionbeløb, fortæller Morten Gisselmann.

- Investeringen betyder også, at vi helt sikkert bliver i Brædstrup, hvor vi jo har holdt til i over 30 år, siger han videre.

Det er en solid vækst, der er baggrund for udvidelsen:

- Vi oplevede en vækst på 30 procent sidste år, og det hænger sammen med, at mange mennesker har brugt deres penge på at investere i projekter derhjemme. Når nu man ikke har kunnet rejse på grund af corona-epidemien, så har mange kastet sig over forbedringer i haven og hjemmet, og det har vi i høj grad kunnet mærke, forklarer Morten Gisselmann.


Vi oplevede en vækst på 30 procent sidste år.

Morten Gisselmann, direktør


Varer som terrassevarmere, trampoliner, lege-tårne, overdækninger til terrasser og hegn til naturprojekter er noget af det, der har fyldt ordrebøgerne.

- Investeringen betyder, at vi helt sikkert bliver i Brædstrup, hvor vi jo har holdt til i over 30 år, siger direktør Morten Gisselmann fra NSH Nordic. Foto: Peter Hald

NSH Nordic sælger ikke direkte til slutkunden. Firmaet er grossist og leverer blandt andet til store kæder som Bauhaus, XL-Byg, Bilka og flere andre.

Men NSH Nordic gør mere end blot at sælge. Man er også med til at udvikle nye varer, og således har firmaet selv stået for designet af en lille bærbar elektrisk terrassevarmer.

Annonce

Overskudsdeling

Det gode salg kommer firmaets medarbejdere til gode:

- Vi har jo overskudsdeling, og de fine resultater i 2020 betød, at der kunne blive en ekstrabetaling til hver fuldtidsmedarbejder på 90.000 kroner, forklarer Morten Gisselmann.

- Overskudsdelingen er en god ordning på alle måder. Medarbejderne oplever øget arbejdsglæde, da de jo får en kontakt belønning for veludført arbejde, og vi kan mærke, at vi kan fastholde vores gode medarbejdere, siger Morten Gisselmann.

I øjeblikket har NSH Nordic cirka 40 medarbejdere, men der bliver nok behov for nogle flere lagermedarbejdere, når udvidelsen står klar.

Det større og mere moderne lager betyder, at NSH Nordic kan få en bedre logistik, og det er alfa og omega, når tusindvis af varer skal ind og ud fra virksomheden på Virkefeltet. Blandt andet omfatter nybyggeriet en såkaldt slusehal, hvor lastbiler kan bakke op til og hurtigt få læsse på og af.

Lars Roslyng fra entreprenørfirmaet Jens Jørgensen er på hårdt arbejde i sommervarmen hos NSH Nordic. Foto: Peter Hald
Annonce
Erhverv For abonnenter

Borgmester smider bombe i sag om omstridt omfartsvej: Forventer at kunne gå i gang med vejprojekt til december

Danmark

Fredagens coronatal: Næsten 4,5 millioner danskere har fået mindst ét stik med corona-sprøjten

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Drømmescenariet der blev til virkelighed: Kom med ind i Horsens' nye vartegn

Horsens For abonnenter

Så faldt hammeren i sag om dick pics og blufærdighedskrænkelser: 35-årig dømt til anbringelse på ubestemt tid

Horsens

Min eksmand synes, vores børn får for meget junkfood hos mig - kan han bestemme over det?

Hedensted For abonnenter

Simon er snart SOSU-assistent: Folk spørger, hvorfor jeg vil tørre andre bagi. Men hvad nu, hvis det var mig selv?

Hedensted

Ny butik: Rune og Jill sælger vin fra Italien fra en ombygget garage i Hedensted

Horsens For abonnenter

Fra Junivej til Agerbakken: 18 boliger har skiftet hænder

Horsens

Se video fra Marys besøg i Horsens: Særligt én studerende havde sommerfugle i maven

Horsens

Se Regitzes smukke buket til kronprinsesse Mary: Jeg blev da lidt starstruck, da jeg fik opgaven

AC Horsens For abonnenter

Nu venter VB i 1/8-finalen: AC Horsens' historiske pokaltriumf kastede disse fem tillægsgevinster af sig

Odder

Nye Borgerlige har fundet spidskandidat: Vil skifte livet som sofapolitiker ud med en stol i byrådet

Horsens For abonnenter

Efter pres fra Venstre: Nu bliver det gratis at gå på tønden i midtbyen

Horsens

Se videoen: Nu er Mary kommet til Horsens

Annonce