Annonce
112

Vågen vægter forhindrede indbrud

Tyvene efterlod denne lukkede trailer ved BTX på Nordlundvej i Brande. Foto: Mikael Lund
Medarbejder fra vagtselskab overraskede indbrudstyve og satte efter tyvene i bil.
Annonce

Brande: En særdeles årvågen vægter fra vagtselskabet G4S forhindrede natten til tirsdag 14. januar et større indbrud hos modekoncernen BTX på Nordlundvej i Brande.

Klokken 02.27 konstaterede vægteren, at virksomhedens alarm ikke var tilsluttet korrekt, og mens han var i færd med sin runde, ankom to maskerede mænd, som stillede en lukket trailer på Nordlundvej. Da mændene fandt ud af, at de var blevet opdaget, tog de flugten i retning mod Give med vægteren efter sig.

Undervejs steg den ene mand ud af bilen og truede vægteren med et koben, hvilket dog ikke fik ham til at opgive forfølgelsen. Først da de to indbrudstyve kørte over for rødt med høj fart i et lyskryds i Give by, måtte vægteren give op.

Flugtbilen beskrives som en nyere, sort Citroën varebil. Bilens nummerplader var dækket til med gaffatape. Udover at de var maskerede foreligger der ikke yderligere signalement af de to tyveknægte.

Politiets formodning er, at de var ude for at stjæle møbler eller lignende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Ungt ægtepar var endelig klar til at flytte ind i deres drømmebolig: Men to timer før fik de overraskende besked fra kommunen

Annonce