Annonce
112

Vådt og tørt: Sådan bliver weekendens Wall of Sound-vejr

Vejrguderne har ikke været 100 procent lydhøre over for festivalfolkets bønner om tørvejr til årets udgave af Wall of Sound. Fredag aften kommer der vådt fra oven - dog ikke i samme rå mængder som under festivalens debutår i 2018. Lørdag tegner overvejende tør og med mulighed for sol. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Horsens: Musikprogrammet er meget blandet, og det samme kan man sige om den vejrudsigt, det tusindtallige publikum må indrette sig efter til årets udgave af Wall of Sound på Fængslet i Horsens.

Festivalen åbner fredag eftermiddag, og ifølge DMI kommer det til at ske under grå skyer.

I løbet af aften kommer regnen snigende, og fredag aftens koncerter, der blandt andet tæller hovednavnet Phlake, Gilli og Den Sorte Skole, kommer til at foregå med risiko for vådt fra oven. Dog ikke i store mængder - under en millimeter i timen, fremgår det af DMI's hjemmeside.

Lørdag bør der til gengæld ikke blive grund til gummistøvler, hvis man skal ind på pladsen for at opleve de musik-, kultur- og madoplevelser, festivalen favner.

Der er risiko for spredte, mindre byger i de seneste eftermiddagstimer, men ellers er der udsigt til både sky og sol på himlen i løbet af lørdagen, oplyser meteorologerne.

Lørdag spiller blandt andet Savage Rose, Carl Emil Petersen, Jada, Klumben & Raske Penge og Topgunn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce