Annonce
Hedensted

Våd september forsinker ikke Netto: Torsdag blev der holdt rejsegilde

Flemming Olesen, indehaver af LM Huse, der er totalentreprenør på Nettos byggeprojekt i Juelsminde, holdt tale ved torsdagens rejsegilde. Han glædede sig over godt samarbejde. Foto: Søren E. Alwan
Trods en regnfuld september forventer supermarkedskæden stadig at blive klar til åbning i Juelsminde inden nytår.
Annonce

Juelsminde: De seneste uger er det gået stærkt med opførelsen af Netto på Færgeengen i Juelsminde.

Torsdag eftermiddag var det blevet tid til rejsegilde.

Inden for i den våde og efterårskolde skal af den kommende butik var Nettos Lars Storm den første til at træde op på stablen af paller og tage ordet.

- En ny Netto er synonym med udvikling af arbejdspladser, og når det sker i min egen hjemby, så bliver det ikke meget bedre, sagde projektmanageren, der bor i Juelsminde og derfor har været ekstra opsat på at blive Nettos mand på projektet.

Lars Storm glædede sig over byggeriets fremskridt. Han fortalte, at de meget våde dage i september har været en udfordring, men at målstregen ikke har rykket sig.

- Vi ser frem til at åbne butikken senere i år. Vi vil have personale klar med rigtig gode tilbud, lovede han.

Netto får brug for omkring 30 mand til butikken. De fleste ansættelser vil ske til november, men man er i gang med at se på kandidater til jobbet som butikschef. Det fortalte distriktschef Carsten Hestbæk, der senere mødte op til rejsegildet.

September måned har været den vådeste i mange år. Bunden har været blød at arbejde med. Ting har taget lidt længere tid, men det er ikke noget, som ændrer tidsplanen.

Lars Storm, projektmanager, Netto.

Annonce

Har krævet tålmodighed

Projektudviklerne hos PUG ApS har parret Netto og lodsejeren Palsgaard A/S med hinanden.

Ved rejsegildet fortalte direktør Ole Mogensen, at firmaet kom på opgaven i 2013 og samme år rettede henvendelse til Palsgaard. Direktøren fortalte også, at lokalplanlægning, kommunalvalg og en vis lokal modstand mod placeringen af butikken er årsager til, at der skulle gå en håndfuld år, før alt faldt på plads.

Engang var der også modstand mod ideen om en fast forbindelse over Storebælt, sammenlignede han.

- I dag tror jeg ikke, det er til at finde modstandere, og sådan tror jeg også, det kommer til at gå her. Netto vil blive en naturlig del af hverdagen, sagde han og udbragte et trefoldigt leve for den kommende butik.

Sidste mand på pallerne var Flemming Olesen, indehaver af LM Huse.

Firmaet har opført 75 Netto-butikker rundt om i landet, og trods septembers regn skulle der være styr på Juelsminde.

- Jeg er sikker på, vi nok skal aflevere til tiden, sagde han.

Tre hurtige

  1. Hvor stor? Netto-bygningen er 1000 kvm stor. Dertil kommer en varegård og et blomsterhus på 75 kvm.
  2. Antal p-pladser? Der er givet tilladelse til 53 styk, heraf skal to være handicappladser.
  3. Netto 3.0? Det er konceptet, som butikken opføres og indrettes efter. Stilen er nordisk med mørke og varme farver og lidt mindre af den velkendte gule. Udtrykket skal være mere roligt. Rulles ud til samtlige butikker.
Der går i snit otte mand på byggepladsen i denne tid. Mandskabet har ikke haft vejret med sig, så torsdag var der ikke bare hotdogs og vand til dem. De fik gule indkøbsposer fyldt med varer fra Netto med hjem. Foto: Søren E. Alwan
Ole Mogensen er direktør i PUG ApS, der har stået for at finde jord til Netto i Juelsminde. Han takkede Hedensted Kommune for god myndighedsbehandling. Foto: Søren E. Alwan
Med til rejsegildet var bl.a. Anders og Birger Brix, henholdsvis nuværende og tidligere koncerndirektør i Schou Fondet, der ejer Palsgaard A/S og har givet Netto plads på Færgeengen. Foto: Søren E. Alwan
Flemming Olesen, LM Huse, kommer fra Esbjerg og har stor erfaring med at opføre butikker for Netto. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Horsens

Dagens corona-tal: På ét punkt ligner Horsens Kommune ikke de andre

Annonce