Annonce
Odder

Uvist om Vitapark skal have ny leder

Den daglige leder af Vitapark i Odder er stoppet. Nu er spørgsmålet, om der skal ansættes en ny på de samme betingelser. Arkivfoto
Ledelsen på Odder Rådhus vil bruge nogle måneder på at overveje, om Stine Jylovs stilling skal genbesættes.
Annonce

Odder: Det bliver ikke med det samme, at Odder Kommune slår en stilling op som ny leder af Vitapark i Odder.

Det oplyser Jette Lorenzen, der er direktør for social, sundhed og beskæftigelse i Odder Kommune og Stine Jylovs nu tidligere chef.

Spørgsmålet er relevant, efter at det onsdag kom frem, at Odder Kommune og Stine Jylov har indgået en frivillig, gensidig fratrædelsesordning, der betyder, at hun stopper ved udgangen af juli 2019. Reelt har hun dog forladt Vitapark, idet hun er gået på ferie. Derfor er Jette Lorenzen i den kommende tid fungerende leder af Vitapark.

- Aftalen om fratrædelse er stadig så ny, at vi ikke har haft tid til at overveje, om hendes stilling skal slås op i samme form - eller om vi skal finde på en helt ny ledelsesstruktur i Vitapark, siger Jette Lorenzen.

Vi skal bruge nogle måneder på at genoverveje, hvordan Vitapark skal ledes, og her skal vi som udgangspunkt være åbne overfor alle muligheder.

Jette Lorenzen, direktør for social, sundhed og beskæftigelse i Odder Kommune

Annonce

Vil gentænke

Det specielle ved Vitapark i forhold til andre kommunale institutioner har været den store grad af selvstyre, som Stine Jylov har haft. Det har ifølge kritikere ført til, at ingen på rådhuset har haft det fulde overblik over, hvad der foregik.

Blandt andet, at der blev brugt næsten 74.000 kroner på kuglepenne, notesblokke, post-its og andre materialer, da man gik i gang med at udvikle projekt Rumrejsen, som siden er løbet ud i sandet.

Om der fremover skal være mere styring fra rådhuset, vil Jette Lorenzen på ingen måde forholde sig til.

- Som sagt skal vi bruge nogle måneder på at genoverveje, hvordan Vitapark skal ledes, og her skal vi som udgangspunkt være åbne overfor alle muligheder. Derfor har jeg slet ikke gjort mig nogen tanker endnu, siger direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce