Annonce
Danmark

Utilfreds Stilde Plantage-aktionær: Jørgen Lindegaards bestyrelse har mistet min tillid

Per Henriksen

Debat: Bestyrelsen for Stilde Plantage A/S har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling den 21. september 2020, fordi den ordinære generalforsamling ikke var lovligt indkaldt. Den ekstraordinære generalforsamling er desværre heller ikke lovlig, idet der er lagt op til, at årsregnskabet skal behandles, og der skal vælges revisor. To punkter, man ikke kan behandle på en ekstraordinær generalforsamling.

Grundlæggende skal en bestyrelse arbejde lovligt ud fra virksomhedens målsætning og vedtægter samt eventuelle pålæg fra generalforsamlingen. Målsætningen for Stilde Plantage er at drive skovdrift og ud fra denne drift generere overskud til aktionærerne.


Annonce

Vi er en lang række aktionærer, der det sidste halvandet år skriftligt, telefonisk og via dagbladene har prøvet at råbe bestyrelsen op


Hvad er det, bestyrelsen for Stilde Plantage har lavet?

Bestyrelsen har uden bemyndigelse fra generalforsamlingen kastet sig ud i spekulation på bekostning af et stort antal aktionærer, som har mistet deres aktier ved mortificering. Til brug for dette har bestyrelsen for aktionærernes penge hyret advokater til at hjælpe med at legalisere deres spekulation i aktien.

Valget om at mortificere de mange aktier er alene bestyrelsens og er foretaget ad to omgange. I første omgang kan det ses i Erhvervsstyrelsens register den 8. november 2018, at de har mortificeret 85 nummererede og navnenoterede aktier. I anden omgang kan det ses i referatet fra den ordinære generalforsamling 2019 pkt.7, at bestyrelsen har besluttet kun at mortificere 74 aktier, men da listen pr. 8.11.2018 i Erhvervsstyrelsen med de 85 mortificerede aktier på dette tidspunkt eller for den sags skyld senere tidspunkt ikke er annulleret, må det være i alt 159 aktier, bestyrelsen har mortificeret, for man kan i sagens natur ikke mortificere den samme aktie flere gange.

Vi er en lang række aktionærer, der det sidste halvandet år skriftligt, telefonisk og via dagbladene har prøvet at råbe bestyrelsen op om, at de har tiltaget sig beføjelser, som vi mener, de ikke har juridisk fuldmagt til. Reaktionen herpå har for det meste været endog meget negativ fra selskabets ledelse.

Først nu ved den mislykkede ordinære generalforsamling 2020 er der tegn på en opblødning, som fra formand Jørgen Lindegaards side dog kommenteres i avisen Danmark som en lille bagatel, da der jo ikke er nogen, der har mistet noget.

Lad mig sige det lige ud. Uanset, hvad der måtte komme på den næste generalforsamling, så har denne bestyrelse fuldstændig mistet min tillid til, at de kan lede Stilde Plantage A/S indenfor gældende lovgivning og formål.

Annonce
Annonce
Horsens

Horsens Kommune søger penge til CO2-neutral færge til Endelave. Pris: 98 millioner kroner

Horsens For abonnenter

Nyvalgt politiker udfordrede den gode tone i byrådssalen på det første møde: Beskyldte byrådskollega for at 'rage udvalgsposter til sig'

Horsens

Vi skal have udskiftet vore vinduer. Kan kommunen nægte os at bruge plastvinduer?

Horsens

Skoleleder fik et uventet skulderklap: Vi sidder jo normalt ikke forrest, når der uddeles ros

Medie: Vaccineskeptikere opsøger coronasmitte

Leder For abonnenter

Central gade i Horsens er det uforløste potentiales holdeplads

Horsens

Politiet efter drama i Nim: Der kan komme flere sigtelser

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Seneste plus

Hedensted

177 grunde revet væk: Nu vokser stor-udstykning med to etaper mere

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

AC Horsens

Her skal AC Horsens forbedre sig markant: Klubben halter efter de fire øvrige tophold i 1. division på et centralt punkt

Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Horsens

Kø-drama i Rema: Politiet måtte tilkaldes da to mænd kom op at slås

Annonce