Annonce
Østjylland

Uro på Aarhus Ø: 19-årig vekslede p-bøde til sigtelse for vold mod politibetjent

Tirsdag aften var der igen uro på Aarhus Ø. Arkivfoto: Jens Thaysen

AARHUS: Tirsdag aften skabte en gruppe unge mænd igen utryghed på Kystpromenaden på Aarhus Ø - blandt andet med hasarderet kørsel i deres biler.

Østjyllands Politi fik omkring klokken 20 en anmeldelse fra en borgen på Aarhus Ø. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf en del unge mennesker, som stod samlet omkring nogle biler. Flere af dem kørte fra stedet så snart, de så politiet, mens andre blev ved bilerne.

Stemningen blev dårlig, da betjentene kom, og mændene havde ikke videre lyst til at tale med politiet. Da én af bilerne holdt i et område, hvor der er tydeligt skiltet med parkering forbudt, skrev patruljen en p-bøde til den 19-årige mand, som havde været fører af bilen.

Annonce

Gjorde kraftig modstand

Det fik den 19-årige til at råbe af betjentene og komme med forskellige hånende udtryk. Han blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Under anholdelsen gjorde han kraftigt modstand, men det lykkedes betjentene at få ham ind i patruljebilen.

Inde i bilen greb han pludseligt hårdt fat i skridtet på den ene betjent, og han blev derfor også sigtet for vold mod en politimand.

Det er ikke nogen sjældenhed, at der opstår uro i området. Århus Stiftstidende har tidligere fortalt om høj musik fra store grupper parkerede biler. Hærværk på sejlernes klubhus. Truende stemning. Narkosalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Nyt underlag på Casa Arena? Horsens Kommune foreslår at fremtidssikre banen med hybridgræs

Annonce