Annonce
Horsens

Urimelig lang ventetid

Annonce

Efter de gældende regler kan man først få tilskud til nye høreapparater når de gamle er 4 år og ikke længere passer- enten fordi apparaterne er udtjente,hørelsen har ændret sig eller fordi der er sket ændringer i ørenes form.

Dette er vel et meget rimeligt tidsinterval, specielt set i lyset af at rigtig mange får udleveret høreapparater som blot ligger i skuffen. Der er dog, heldigvis, også mange borgere som benytter deres høreapparater og betragter dem som et uundværligt hjælpemiddel.


Når der er søgt om nye høreapparater er der 9-10 måneders ventetid

Lissi Rasmussen


Horsens kommune har imidlertid en urimelig lang behandlingstid. Når der er søgt om nye høreapparater er der 9-10 måneders ventetid, og ansøgningen gælder vel at mærke først fra den dato hvor apparaterne er fire år gamle. Det vil sige at man reelt først får nye apparater efter næsten fem år i stedet for fire. Coronakrisen får skyld for rigtig meget, og også for denne ventetid, men inden krisen var ventetiden et halvt år. Er det en skjult måde at spare penge på eller et forsøg på at udelukke de hørehæmmede borgere fra at kunne kommunikere optimalt?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Vaccinationscenter er i mål med ældregruppe, men i Horsens Kommune mangler der stadig nogle

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Annonce