Annonce
Erhverv

Unge fra Horsens er nomnieret til Iværksætterprisen

I april sidste år vandt Subreader danmarksmesterskabet i entreprenørskab. Prisen blev overrakt af prins Joachim og prinsesse Marie. Siden vandt iværksætterne også EM i entreprenørskab. Nu er de nomineret til Iværksætterprisen i Business Region Aarhus.

Appen Subreader og webshoppen Watery.dk er nomineret til Iværksætterprisen i Buisness Region Aarhus. Bag de to ideer står unge, lokale iværksættere fra Horsens.

Horsens: To lokale virksomheder med meget unge direktører bag roret er nomineret til Iværksætterprisen, som uddeles i Business Region Aarhus.

Der er tale om virksomheden Subreader, der har udviklet appen af samme navn, og webshoppen Watery.dk, der sælger svømmeudstyr og badetøj.

Begge virksomheder er nomineret i kategorien "Young Stars", der som navnet antyder, er en pris til de yngre iværksættere.

Svømmeudstyr og undertekster

Watery.dk er stiftet af den kun 17-årige Daniel Johannesen. Han er selv elitesvømmer og ved siden af både sin sport og uddannelse på hhx i Horsens er han også iværksætter. Watery.dk er en webshop, hvor Daniel Johannesen deler gode råd ud, men især sælger badetøj og svømmeudstyr.

Bag appen Subreader står William Nyby Pedersen, Alexander Gram Jensen, Kristoffer Gram og Anders Thuesen. Tre af de unge mænd kommer fra Learnmark i Horsens, hvor de i faget teknologi blev sat til at løse et hverdagsproblem. Alexander Gram Jensens lillebror er ordblind, og det var dér, han fik ideen til en app, der kunne læse undertekster højt. Appen blev udviklet, og i sommer vandt drengene EM i entreprenørskab.

Den sidste nominerede er Canvas Planner fra Aarhus.

Annonce

Kæmpe om dommernes gunst

Prisen uddeles til iværksættere i Østjylland. I alt havde 68 iværksættere indsendt en videopræsentation i håbet om at blive udvalgt til en af de tre priser. Kun ni virksomheder kom igennem nåleøjet; tre i hver kategori. Foruden Young Stars-prisen uddeles også Change The World-prisen og The World Is Yours-prisen.

Iværksætterne skal konkurrere om et dommerpanels gunst 20. april. Her får de muligheden for at pitche deres virksomhed og forretningsidé, inden afgørelsen falder 2. maj.

Vinderen i hver kategori bestemmer selv sin præmie og kan vælge imellem et investorforløb, en PR-pakke eller et mentorforløb med en fra dommerpanelet.

Annonce
Horsens For abonnenter

Nyvalgt politiker udfordrede den gode tone i byrådssalen på det første møde: Beskyldte byrådskollega for at 'rage udvalgsposter til sig'

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Brædstrup For abonnenter

Efter vild politiaktion i Nim: Beboere blev vækket af ung mand, der var i fare og bad om hjælp

Sport

HIC-comeback lurede mod mestrene, men gled ud af hænderne: - Det er frustrerende at have fem sæt øjne på mig, hver gang jeg modtager bolden

Horsens

De praktiserende læger må nu vaccinere mod covid-19 - fra fredag kan du se, om din egen læge tilbyder vaccine

Store mængder ulovligt fyrværkeri smugles til Danmark i posten: I år ser ud til at blive et rekordår

Horsens For abonnenter

VIA står til at miste mindst 900 studerende - nu er der sat navn på de seks uddannelser, der skal lukke

Horsens

Omfattende aktion er slut efter fire timer: Mand forskansede sig i hus - politiet ledte efter skydevåben

Horsens

45 smittede på én skole på tre uger: Anbefalingerne virker, og vi går ikke længere på samme måde i panik, men tager det som det kommer

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Odder

Odder midtby undgik oversvømmelse: Ny dæmning holdt på vandet

Horsens For abonnenter

DF'er topper listen: Se hvad Horsens-politikerne tjener på deres byrådsarbejde

Horsens

Brandvæsenet tilkaldt til brand i silo - men flammerne havde en helt naturlig forklaring

Annonce