Annonce
Østjylland

Ungdomstræner løber med trænerpris for næsen af David Nielsen

Peter Dohn Pedersen (i midten) er kåret til årets træner 2019 af Eliteidræt Aarhus. Han er ungdomstræner i både 1900 Tri Alligators og AGF Atletik Ungdom. Her ses han sammen med daglig leder i Eliteidræt Aarhus Steffen Wich (tv). Foto: Peter Brøgger

IDRÆTSPRIS: I det århusianske ungdomsatletikmiljø har en træner leveret så imponerende resultater, at Eliteidræt Aarhus har kåret ham som årets træner 2019.

Peter Dohn Pedersen er ungdomscheftræner i både 1900 Tri Alligators (under Aarhus 1900 Triatlon) og AGF Atletik Ungdom.

Det er 25 forskellige elitetrænere i det århusianske elitemiljø, der har stemt ham til tops foran AGFs cheftræner David Nielsen samt Simon Nielsen, assistenttræner i Århus Håndbold og ungdomstræner for U19-landsholdet.

Peter Dohn Pedersen er indstillet til prisen af forældre fra både 1900 Tri Alligators og AGF Atletik. Han har været ungdomschef i 1900 Tri Alligators siden 2014 og blev derudover tilknyttet som ungdomstræner i AGF Atletik i sommeren '18. Fra januar '19 har han ageret som ungdomscheftræner begge steder.

Han har sat gang i talentudviklingen og skabt flotte resultater med medaljer til følge.

- Peter bruger lege og spil til at motivere atleterne, og både de mest ambitiøse og mindre ambitiøse deltager på lige vilkår. Der er skabt et helt unikt miljø i begge klubber, hvor der trænes på tværs af aldersgrupper og køn, og alle oplever at have relationer til både yngre og ældre klubkammerater. Han har skabt et fantastisk samarbejde mellem Aarhus 1900 Triatlon og AGF Atletik, som begge klubber nyder godt af. En del af atleterne træner i begge klubber, og der er skabt en struktur, så både de dedikerede triatleter og de rene løbere får maksimalt udbytte, lyder det i nomineringen.

Eliteidræt Aarhus' pris for årets træner har været uddelt siden 2002 og plejer at blive uddelt til DM-festen i foråret, men det har været udsat på grund af corona.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce