Annonce
Brædstrup

Ungdomsleder trækker sig: Populær klub skal have ny leder

Nim Multihus lægger halplads til ungdomsklubben hver onsdag aften i Nim, hvor omkring 50 til 70 børn hver uge kigger ind. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Anita Sørensen, som i de seneste fem år har været frivillig leder i Nim Ungdomsklub, har valgt at trække sig. Nu vil Horsens Ungdomsskole prøve at finde en ny leder, så den selvstændige klub kan fortsætte efter sommerferien.
Annonce

Nim: I øjeblikket er alt klubarbejde lukket ned på grund af coronasituationen, men når ungdomsklubben i Nim åbner op igen efter sommerferien, er det med en ny, frivillig leder.

Anita Sørensen, som har drevet ungdomsklubben siden 2015, er flyttet fra Nim til Horsens, og hun har derfor besluttet at trække sig som klubleder.

- Jeg forsøgte egentlig at trække mig tilbage allerede sidste år, da jeg gerne vil noget andet. Der har været rigtig meget arbejde som frivillig med at skaffe både timelønnede folk og frivillige til klubben. Med 96 tilmeldte børn har det samtidig været meget at se til for at få tingene til at køre. Det er blevet en for stor en kamp i forhold til, hvad jeg får ud af det. Jeg bor ikke i Nim mere, og jeg har heller ikke børn, som går i klubben mere, siger Anita Sørensen.

Jeg forsøgte egentlig at trække mig tilbage allerede sidste år, da jeg gerne vil noget andet. Der har været rigtig meget arbejde som frivillig med at skaffe både timelønnede folk og frivillige til klubben.

Anita Sørensen, frivillig leder i Nim Ungdomsklub

Annonce

50-70 unge til klubaften

Ungdomsklubben i Nim er gennem de seneste år vokset betydelig i både størrelse og popularitet. Hvor der tidligere kom 15-20 unge til en klubaften, er man nu oppe på 50-70. Ud over Nim kommer de fra Lund, Rask Mølle og Brædstrup.

Nim Ungdomsklub startede i 2012 som en selvstændig klub for børn og unge. Klubben tilbyder forskellige aktiviteter inden for bordtennis, bordfodbold samt bevægelse og leg i minihallen. Derudover arrangerer klubben filmaftener, biografture, besøg i skøjtehal og forskellige ture for børnene i området.

Annonce

Ungdomsskole står klar

Hos Horsens Ungdomsskole oplyser den nye ungdomsskoleleder Nina Nielsen, at man vil gøre alt for, at skolen kan starte op igen efter sommerferien med en ny leder.

- Det skal så enten være med en ny leder, eller at vi gør, så lederen i Lund også tager Nim. Vi prøver at finde en løsning, siger Nina Nielsen.

Annonce

Godt for børnene

Den afgående leder glæder sig over på børnenes vegne over, at Horsens Ungdomsskole er interesseret i at drive klubben videre. - Hvis de vil det, er det rigtigt positivt for børnene. Der er mange børn, som har stor glæde af at komme der, og vi samler også mange børn op, som har det svært, siger Anita Sørensen.

Hun håber på, at lederen bliver en person med pædagogisk erfaring.

- Jobbet kræver, at man har pædagogisk indsigt, og at man har overblik og får stoppet de unge, som gør noget, de ikke skal. Men jeg er spændt på, hvad der sker. For jeg synes ikke, at kommunen og ungdomsskolen har været villige til at tilbyde os nok timer før, siger Anita Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Udsigt til brandslukning resten af aftenen: Vi skal ind fra ydersiden, og det tager tid

Annonce