Annonce
Hedensted

Ungarbejder sad alene ved kassen, da røver trak kniv: Tre ansatte fik psykologhjælp

Superbrugsen i Løsning blev efter røveriet spærret af, men butikken er genåbnet fredag morgen. Foto: Elisabet D. Hyttel
Personalet agerede efter bogen under røveri i SuperBrugsen i Løsning, fortæller analysechef Lars Aarup fra Coop. Butikken er genåbnet.

Løsning: Der var tre personer på arbejde under røveriet i SuperBrugsen i Løsning torsdag aften. Heraf sad en en mandlig ungarbejder alene ved kassen, da røveren trak en kniv og bad om at få pengene.

Det fortæller analysechef Lars Aarup fra Coop til Folkebladet.

Helt korrekt sætter medarbejderen sig ikke til modværge, men udleverer kassens indhold - et par tusinde kr. - hvorefter manden tager flugten på en sort damecykel.

Efterfølgende bliver politiet alarmeret, hvilket også automatisk får Coop til at sende en psykolog ud til butikken.

- Hele røveriet går hurtigt, men han er selvfølgelig rystet, så han og de to øvrige medarbejdere bliver i en time eller to og snakker med en psykolog. Og der bliver også de kommende dage fulgt op på, hvordan han har det. Vi regner med, at han - med den støtte han har behov for - vender tilbage til sit arbejde igen, fordi det er den bedste måde at komme videre fra sådan en oplevelse, siger Lars Aarup.

Annonce
Alle medarbejderne er rystede, men det er klart, at det var værst for ungarbejderen ved kassen.

Lars Aarup, analysechef, Coop

Fuldstændig rædselsfuldt

SuperBrugsen var efter røveriet lukket resten af aftenen, men genåbnede fredag som vanligt. Coop udleverede overvågningsmateriale til politiet, og siden er den formodede gerningsmand også blevet anholdt.

- Sådan noget er en fuldstændig rædselsfuld oplevelse for alle, der står i situationen. Heldigvis sker det sjældnere og sjældnere, fordi røverne ved, der er langt færre penge i kassen end i gamle dage. Og heldigvis kom ingen noget fysisk til denne gang, siger Lars Aarup.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Panduro advarer mod billethajer: - Svindelfirmaerne ikke kun går efter de store, udenlandske artister

Annonce