Annonce
Hedensted

Ungarbejder fik sig noget af et chok, da han bippede varer ind: Indlagt et døgn efter stød ved kassen

Brugsuddeler Troels Hansen var ikke selv på arbejde under lørdagens ulykke, men har været i kontakt med den unge mand, som er klar til at genoptage arbejdet igen. Arkivfoto: Michael Svenningsen
En overrevet ledning gav lørdag formiddag en 16-årig mand et ordentligt stød i SuperBrugsen i Juelmsinde. Efter rutinemæssig indlæggelse blev han udskrevet igen dagen efter.

Juelsminde: En 16-årig mandlig ungarbejder fik sig formentlig sit livs chok, da han lørdag formiddag som vanligt var i færd med at bippe varer ind ved kassen i Superbrugsen i Juelsminde.

I hvert fald fik han pludseligt et så voldsomt stød gennem kroppen, at både ambulance og politi måtte tilkaldes.

- Han fik et ordentligt rap, så for at være sikker på, der ikke var sket noget alvorligt, blev han rutinemæssigt indlagt til observation i et døgn. Han har forklaret, at det nok mest af alt var chokket, men vigtigst af alt har han det godt og er klar til arbejde igen onsdag, siger brugsuddeler Troels Hansen.

Annonce

Ledning gnavet over

Kassen blev efter ulykken straks spærret af. En kort elektriker-gennemgang senere viste synderen sig at være en ledning, som af uransagelige årsager hang løs.

I takt med, at ledningen er blev trykket sammen af fodpedalen, der får kassebåndet til at køre, er den til slut gnavet helt over med det pågældende stød til følge.

De øvrige kasser blev efter ulykken også kigget efter i sømmene, og der viste alle ledningerne sig at sidde sammen efter foreskrifterne.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

OK-tank udvider med endnu en vaskehal

Annonce