Annonce
Ikast-Brande

Ung knivstikker varetægtsfængslet

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Brande: Den 24-årige mand fra Brande, som natten til fredag 16. oktober stak en 60-årig nabo i hovedet med en kniv, blev fredag varetægtsfængslet i fire  uger frem til 13. november.

Knivstikkeriet skete i forlængelse af en strid om høj musik. Den 60-årige rettede kort før kl. 02.00 henvendelse til sin 24-årige nabo på P. Sabroes Allé og bad ham om at skrue ned for musikken.

Der opstod noget tumult, hvorefter den 24-årige tog en stor kniv og stak sin nabo i hovedet. Den 60-årige fik et tre centimeter dybt og fem centimeter bredt sår på øverste del af højre side af hovedet. Han fik desuden et sår ved højre hånd.

Da politiets patruljer nåede frem, fandt man ikke umiddelbart gerningsmanden. Kl. 02.18 blev han imidlertid set ude i byen, og han blev efterfølgende anholdt sammen med tre andre, da man fra politiets side ville være sikre på, hvem der var gerningsmanden. De tre mænd på henholdsvis 26, 19 og 27 år, som alle er fra Brande, blev efterfølgende løsladt.

Fredagens grundlovsforhør ved Retten i Herning blev afholdt for lukkede døre, og her valgte retten altså at varetægtsfængsle den 24-årige, som i forvejen er kendt for vold og tidligere har været i fængsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Gammel og mangelfuld gadebelysning i Horsens: - Man burde udskifte det hele i et hug

Horsens

Kraftige anklager om svigt af børn og familier: Ankestyrelsen overvejer tilsynssag mod Horsens Kommune

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce