Annonce
Østjylland

Kæmpekran: Undgå kø torsdag - kør udenom Sønder Allé

Sønder Allé er ensrettet rundt om en strandet byggekran. Formentlig også hele torsdagen. Foto: Søren Willumsen
En kran, der er brudt sammen i Reginakrydset, vil også stå der torsdag, hvilket betyder fortsat ensretning fra rutebilstationen mod Park Allé.

AARHUS: Hvis du vil undgå at komme i køproblemer torsdag morgen, så vælg en anden rute end fra rutebilstationen til Park Allé/rådhuset. For en stor kran er brudt sammen og det betyder ensretning mod nord på den del af Sønder Allé.

Under alle omstændigheder vil trafikken i midtbyen blive ramt af ensretningen, lige som der det meste af onsdagen var kødannelser i Park Allé på+ grund af omkørslen.

Problemet skyldes en stor byggekran, som anvendes ved Reginabygningen. Den må egentlig kun holde der og være i brug om aftenen - netop af hensyn til trafikken - men en hydraulik i kranen gik i stykker tirsdag aften, da den skulle pakkes ned. Derfor er kranarmen kun delvist nede.

- Kranen er fra Holland, og vi har reservedele på vej derfra, fortæller Camilla Andersen fra kranfirmaet Erling Andersen.

Hun vurderer, at kranen derfor vil blive holdende det meste af torsdagen, inden reservedelene kommer frem og hydraulikken bliver skiftet ud.

Onsdag aften gled trafikken fint ved kranen, men en bilist i en grå Suzuki Swift havde åbenbart så lidt tålmodighed over at skulle køre bag bag en cykel forbi kranen, at han valgte at køre op over fortovet, hvor avisen udsendte stod og så på. Så hermed også en opfordring til fodgængerne om at se sig godt for på fortovet i løbet af torsdagen...

Fra Park Allé er der afspærret syd på ad Sønder Allé.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Så kom festivalen i gang: Peter Sommer leverede sommerstemning - og fik dyt til tak

Annonce