Annonce
Horsens HK

Røde tal på bundlinjen for HH Elite: - Der er ingen grund til panik

Lise og Henning Jørgensen har sørget for det økonomiske grundlag for HH Elite sammen med Lone og Jørgen Møller. Foto: Søren E. Alwan
- Der er ingen panik - det var helt, som vi havde forventet, siger Jørgen Møller om underskud og negativ egenkapital på 2,5 millioner kroner.
Annonce

Horsens: - Vi vidste alt om, at det var umuligt at tegne de sponsorer, der var nødvendige for at opfylde vore ambitioner om en sportslig målsætning. Alt er som forventet, og der er ingen grund til panik.

Det siger Jørgen Møller, klubejer i HH Elite.

HH Elite kommer ud med et underskud på 1,9 millioner kroner for det forløbne år og en negativ egenkapital på 2,5 millioner kroner.

Jørgen Møller og hans kone Lone ejer HH Elite sammen med Lise og Henning Jørgensen.

- Vi investerer i fremtiden. Lise og Henning Jørgensen står for den ansvarlige lånekapital og har lånt os pengene, og det var helt som planlagt, siger Jørgen Møller.

- I 2014 lavede vi en plan for det sportslige og det økonomiske. Alt er gået efter planen. Vi vidste, vi ville få underskud. Vi gik efter at rykke op i ligaen og satsede på at bevare pladsen i ligaen.

- Henrik Okkerstrøm er ansvarlig for det sportslige. Han har overholdt alt, hvad vi har aftalt, også de sportslige ambitioner, og i øjeblikket forhandler vi med ham om en forlængelse af kontrakten, siger Jørgen Møller.

- De tal, der er fremme, passer - bortset fra antallet af ansatte. Her fremgår det, at vi har ni ansatte. Det passer ikke. Vi har 40 på lønningslisten, men det er ikke fuldtidsansatte, påpeger Jørgen Møller, der har givet sig selv 10 år til at føre Horsens tilbage til toppen af dansk håndbold. Foreløbig har han kun brugt fem år, og med partnerskabet med Lise og Henning Jørgensen er der også sikret et økonomisk fundament for ligahåndbolden.

Et af målene var at få tilskuertallet til håndbolden i Horsens op, og det lykkedes med mere end 800 til torsdagens kamp mod Odense Håndbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce