Annonce
Østjylland

Unødvendig aflysning: FO-skoleleder i granatchok

Aflysningen af Aarhus Festuge betyder, at FO-Aarhus må aflyse 95 arrangementer, selv om de er corona-sikrede efter alle kunstens regler. Skoleleder Torben Dreier planlægger dog at afholde arrangementerne en anden gang.. Foto: Axel Schütt
FO-Aarhus har planlagt 95 arrangementer i festugen. Alle med under 100 deltagere. Skoleleder Torben Dreier kalder aflysning unødvendig.

AARHUS: En hyldest til de to jazz-legender, Stan Getz og Sonny Rollins.

Et musikalsk kultur- og religionsmøde mellem Syrien og Danmark.

To af 95 arrangementer, som FO-Aarhus havde planlagt til gennemførelse i løbet af Aarhus Festuge.


Jeg er i granatchok lige nu. Det må jeg sige. Mig og mine dygtige medarbejdere har planlagt 95 arrangementer. Alle med mindre end 100 deltagere. Mange i den fri natur. Alle regler er overholdt.

Torben Dreier, FO-leder


To af 95 arrangementer, som FO-skoleleder Torben Dreier nu må aflyse. Eller udsætte. Meget mod sin vilje, for - coronasmitte eller ej - så er Torben Dreier alt andet end overbevist om fornuften i at aflyse Aarhus Festuge.

- Jeg er i granatchok lige nu. Det må jeg sige. Mig og mine dygtige medarbejdere har planlagt 95 arrangementer. Alle med mindre end 100 deltagere. Mange i den fri natur. Alle regler er overholdt, siger Torben Dreier.

Annonce

Vi skal passe på

Han håbede, at Aarhus var ved at vende tilbage til normale tilstande.

- Vi skal passe på, det skal vi. Men der er ingenting i vores planlagte arrangementer, der lægger op til at drikke sig i hegnet eller foretage sig noget andet risikobetonet, siger Torben Dreier.

Han havde forventet, at festugens bestyrelse på mandag ville beslutte sig for at indskrænke festugeprogrammet endnu mere, end det allerede er indskrænket.

- Det er, som om man har grebet anledningen til at sige 'det her går galt', siger Torben Dreier.

- Det er meget ærgerligt. Jeg har nogle fantastiske medarbejdere, der har lavet nogle fantastiske arrangementer. Heldigvis har de lavet noget, der kan gennemføres en anden gang. Og det vil vi gøre, siger Torben Dreier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce