Annonce
Brande

Ulykkesbilist var påvirket af narko og alkohol - og begik senere indbrud

Politiet havde tirsdag et voldsomt hyr med en bilist, der viste sig både at være narkoman og indbrudstyv. Arkivfoto
Bilist, der kørte galt på Ejstrupholmvej tirsdag, var påvirket af både narkotika og alkohol. 16 timer senere begik han indbrud.

Ejstrupholm/Brande/Herning: Som tidligere omtalt rykkede redningsmandskabet fra Falck i Brande tirsdag 3. september klokken 8.36 ud til et færdselsuheld på Ejstrupholmvej mellem Ejstrupholm og Brande. En bil var væltet og trillede rundt et par gange, hvorefter den ramte et træ.

Den første melding lød på fastklemte, men da redningsfolkene nåede frem til ulykkesstedet, var begge personer i den forulykkede bil sluppet ud af køretøjet ved egen hjælp. Oprydningen var afsluttet kl. 9.45, hvorefter vejen blev genåbnet for trafik.

Bilen blev ført af en 43-årig mand fra Kibæk, og en test viste, at han både var påvirket af alkohol og euforiserende stoffer. Desuden er han frakendt retten til at føre bil, og ikke nok med det: På skadestuen blev han ved visitation fundet i besiddelse en klump hash samt nogle svampe, så han kan nu imødese en større mængde sigtelser.

Med sig i bilen havde han sin 32-årige kvindelige samlever, og hun optrådte så aggressivt overfor politi og redningsmandskab, at hun blev anholdt.

Dermed sluttede historien imidlertid ikke. Klokken 00.25 fik politiet anmeldelse af et indbrud på Dalgas Allé i Herning, og ud fra signalementet kunne de 19 minutter senere anholde den samme 43-årige mand og ulykkesbilist fra Kibæk, som blev fundet i besiddelse af flere effekter fra indbruddet.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Horsens

Endnu et mislykket forsøg: Tre upålidelige pile udsætter behandling af syg vildhest

Annonce