Annonce
Sport

Ulveflokken nedlagt: HIC tilbage på vindersporet i Basketligaen

HIC-anfører Frederik Rungby mener, at søndagens sejr over Wolfpack er et vigtigt statement efter nederlaget mod Bakken Bears i den seneste kamp. Selvom angrebsspillet ikke kørte på skinner, lykkedes det alligevel hjmmeholdet at score 83 point. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Med en sikker sejr over BMS Herlev Wolfpack lykkedes det Horsens at bringe sig tilbage på ret kurs. Inden søndagens kamp havde HIC tabt tre liga-kampe i streg.

Horsens: Blot to dage efter det snævre nederlag mod mesterskabsfavoritterne fra Bakken Bears, skulle Horsens IC søndag forsøge at rejse sig mod BMS Herlev Wolfpack.

Efter Bakken-nederlaget havde flere HIC-spillere givet udtryk for, at en sejr over Wolfpack ville være den oplagte mulige for at vende tilbage på vinderkurs med det samme.

Det lykkedes i overbevisende stil, da ulveflokken blev sat eftertrykkeligt på plads i Forum Horsens med resultatet 83-54.

Det var vigtigt at komme tilbage på sporet i ligaen igen. Jeg synes ikke, vi spiller nogen vanvittigt god kamp, men forsvaret var godt. Så jeg er fortrøstningsfuld.

Frederik Rungby, anfører for Horsens IC

Horsens IC-BMS Herlev Wolfpack 83-54 (40-27)

Basketligaen

Pointscorere Horsens IC: Frederik Rungby 4, Cheikh Sane 7, Oscar Jørgensen 6, Stefan Savic 10, Brandon Tabb 16, Alladin Barakeh 3, Vedran Borovcanin 20, Bakir Serdarevic 8, Darryl Tucker 9.

Pointscorere BMS Herlev Wolfpack: Mathias Seilund 7, Aleksandar Nedic 6, Austin Waddoups 12, Deionte Simmons 17, Jesper Sandager 4, Jonas Giese Anderson 4, Morten Bülow 4.

Vandt på en stærkere bænk

Efter at have fulgtes ad de første ti minutter, trak hjemmeholdet for alvor fra i andet quarter, som blev vundet med 28-15. Pausestilling 40-27.

Horsens IC havde i den første halvdel af kampen svært ved at ramme de lange skud, og statistikken sagde således tre point på 12 forsøg bag trepointslinjen.

Efter et jævnbyrdigt tredje quarter formåede hjemmeholdet dog atter at træde på speederen i fjerde quarter godt hjulpet på vej af stærke præstationer fra bænken.

Den blev som ofte før ført an af Vedran Borovcanin med 20 point og Darryl Tucker, som skød over 60 procent fra gulvet.

- Vi havde succes med et skifte, hvor vi gik op og pressede rigtig højt og roterede med flere spillere, der kom ind med god energi, sagde anfører Frederik Rungby.

Tilbage på sporet

Sejren luner efter tre tabte kampe i træk i Basketligaen, lyder det fra HIC-anføreren.

- Det var vigtigt at komme tilbage på sporet i ligaen igen. Jeg synes ikke, vi spiller nogen vanvittigt god kamp, men forsvaret var godt. Så jeg er fortrøstningsfuld, siger Frederik Rungby.

Med sejren beholder Horsens IC sin føring på fire point til Svendborg Rabbits, der til gengæld har en kamp i baghånden.

Der resterer nu fire grundspilskampe for HIC. Heriblandt en hjemmekamp mod Bakken Bears og en potentielt afgørende kamp om andenpladsen, der spilles i Svendborg i næstsidste runde. HIC har dog overhånden i forhold til Svendborg, da det allerede nu står fast, at HIC er bedst indbyrdes i tilfælde af pointlighed mellem de to klubber.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce