Annonce
Horsens

Seks biler kørt sammen ved Ejer Bavnehøj: Bilister må forvente forlænget rejsetid resten af eftermiddagen

Politiet og redningsmandskab er på stedet. Arkivfoto: Michael Bager
Et uheld på den østjyske motorvej har fredag eftermiddag skabt lang kø i den ene retning og kiggekø i den anden.

Tilføjelse/Rettelse klokken 17.10: Vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Jesper Brian Jensen oplyser, at seks biler var involveret i uheldet, og heraf er tre af bilerne totalskadede.

Østjylland: To ting, der nærmest går hånd i hånd, er fredag eftermiddag og uheld på den østjyske motorvej ved Ejer Bavnehøj. Denne fredag er der endnu en gang sket et uheld, og det betød, at sporene fra Aarhus mod Horsens en overgang var helt spærret.

- Men nu kan jeg se, at det ene spor lige er blevet åbnet op for 30 sekunder siden, kunne vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Jesper Brian Jensen fortælle klokken 14.50.

En fuldstændig afspærret motorvej har dog ikke været godt for fredagstrafikken.

- Der er lang kø lige nu, og der er også kiggekø i den anden retning, fortæller vagtchefen.

Et kig på Google Maps' trafikoversigt viser, at køen i sydgående retning starter lige nord for afkørsel 53 Skanderborg S, mens den nordgående kiggekø næsten når ned til afkørsel 55 Horsens N. Uheldet er sket midt mellem den afkørsel og afkørsel 54 Ejer Bavnehøj.

Annonce

En tilskadekommen

Jesper Brian Jensen kan oplyse, at tre personbiler har været involveret i uheldet.

- En person er lettere tilskadekommen, og vedkommende er blevet kørt væk med ambulance. Der er også sket materielle skader, men jeg ved ikke, hvordan uheldet er sket, siger han.

Klokken 15.35 kunne Sydøstjyllands Politi på oplyse på Twitter, at der nu var ryddet op efter uheldet, og at trafikken igen kunne glide - dog med en del kø, der skal afvikles.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Seks Horsens-boksere i finalen ved JM

Leder

Leder: Tag debatten - den er gratis

Er der noget, der kan sætte sindene i kog i Horsens, er det byens udseende. Seneste eksempel er viceborgmester Martin Ravns læserbrev om, at Lilli Gyldenkildes Torv efter hans mening kan blive den næste ghetto i Horsens. Efterfulgt af et læserbrev af Sisse Landert, som græmmes over sin bys udseende. Efterfulgt af to læserbreve fra Andreas Boesen og Susan Gyldenkilde, som forsvarer byggeriet. I avisen og på hsfo.dk har vi gennem flere år dækket både planer, spadestik, beslutninger og kritik tæt og grundigt. Emnet optager vores læsere helt enormt. Det kan vi se både på hsfo.dk og i de kommentarer, vi får til artiklerne via Facebook. Derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at afdække udviklingen og på fair og ordentlig vis bringe de forskellige synspunkter videre. Nogle af artiklerne bringer vi gratis på hsfo.dk, mens andre kræver, at man har betalt abonnement. Det får vi jævnligt kritik for af læsere, som mener, at når det er en artikel, der interesserer mange, bør den være gratis. Jeg medgiver, at vi selv har et medansvar for den manglende forståelse, fordi medierne i en periode forærede alt indhold væk på digitale platforme. Men i takt med fyringer af journalister og fotografer verden over er der ved at komme en forståelse for, at ordentlig journalistik koster penge at lave og er en vare, der skal betales for. I debatten om byens udseende tog kritikken en ny drejning, da byrådsmedlem Jakob Bille skrev følgende i en kommentar på Facebook: "Folkebladet kunne nu godt have gjort denne artikel tilgængelig for alle. De har jo valgt at gøre alle de kritiske indlæg tilgængelige for alle." Bare så der ikke er nogen tvivl: Læserbreve er altid gratis indhold på hsfo.dk. Uanset om de er for eller imod, hvad et byråd har besluttet. Fælles for det indhold, det kræver et digitalt abonnement at få adgang til, er derimod, at det er unik og selvstændig journalistik. Tendensen på vores og de fleste andre medier er, at flere og flere artikler bliver låst. På hsfo.dk har vi også det princip, at den daglige leder, som du læser her, er betalt indhold - bare ikke lige i dag, hvor alle kan læse med.

Annonce