Annonce
Horsens

Uheld på motorvejen skabte kilometerlang kø

Et uheld med fire implicerede biler skabte torsdag eftermiddag lang kø på motorvejen. På et tidspunkt holdt bilerne næsten stille i det sydgående spor fra nord for Ejer Bavnehøj og helt op til Aarhus Syd. Arkivfoto

Ejer Bavnehøj: Bilister på motorvejen i sydgående retning måtte torsdag eftermiddag væbne sig med stor tålmodighed, da et uheld lukkede motorvejen i op mod en time.

Det skabte kilometer lang kø. På et tidspunkt strakte køen sig fra uheldsstedet lige syd for Skanderborg S og næsten helt op til Aarhus S. Det er en strækning på op mod 15 kilometer.

Problemerne begyndte, da fire biler bragede sammen i motorvejens sydgående spor.

Det var en 36-årig mand fra Hjallerup, der på grund af kø bremsede hårdt op. Det nåede en 55-årig kvinde fra Langå ikke. Hun ramte den 36-åriges bil, som blev skubbet videre ind i en bil med en 41-årig mand fra Horsens, som ramte en bil med en 55-årig tysk mand.

Ifølge politikommissær Lars Elmstrøm fra Sydøstjyllands Politi kom ingen af de uheldige bilister til skade. En enkelt måtte dog køres en tur på skadestuen til tjek.

Men omfattende redningsarbejde betød, at motorvejen måtte spærres, og trafikken måtte ledes fra motorvejen ved afkørsel 53 Skanderborg S.

Uheldet skete kl. 14.11. Motorvejen blev åbnet igen en times tid efter uheldet, men det tog lang tid at få afviklet den lange kø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FERIE I DANMARK

En anderledes sommer: Ferie i Danmark - få inspiration her

Annonce