Annonce
112

Uheld på motorvejen her til morgen: Mand anholdt og frakørsel er spærret ved Horsens

Uheldet er sket midt i morgentrafikken. Arkivfoto: Michael Bager

Hatting: Tre biler var fredag morgen involveret i et uheld på frakørslen ved afkørsel 56B, Horsens C - altså den relativt nye afkørsel ved Hatting.

Uheldet skete kort efter klokken otte i nordgående retning og skabte en kø, der en årgang gik helt ned til Horsens Syd-afkørslen. I forbindelse med redningsarbejdet var det dog kun nødvendigt at spærre frakørslen af, og køen forsvandt inden for en times tid.

Sydøstjyllands Politis vagtchef Torben Wind har kun fået få detaljer fra uheldet, men kan fortælle, at en enkelt mand er anholdt, da der er mistanke om, at han har kørt bil i påvirket tilstand. Mandens bil var en af de tre implicerede i uheldet.

- Der er meldinger om lettere tilskadekommende, men jeg ved ikke, hvor mange det drejer sig om, lyder det fra vagtchefen.

Vejdirektoratet oplyste i første omgang, at man forventede, at følgerne af uheldet var overstået klokken 9.15, men det rykkede man efterfølgende en halv time, og kort før klokken 9.45 kunne trafikken glide igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Konkursramte Dalle Valle om Bytorv Horsens-planer: Alt er uvist

Leder

Leder: Tak til efterskolen

Det er dyrt at have sit barn på efterskole. Det ved jeg kun alt for godt. Derfor blev jeg selvfølgelig også glad på min privatøkonomis vegne, da jeg fik en mail fra efterskolens forstander om, at jeg kan få noget af egenbetalingen tilbage. Det er et resultat af den aftale, der er indgået med undervisningsministeriet. Tak for det. Og måske især for den del af tilbagebetalingen, der handler om kostpenge. For alt det, jeg sparer på benzin frem og tilbage til arbejde i disse coronatider, ja, dem bruger jeg på at brødføde en stor, sulten teenager. Hvad angår den øvrige del af tilbagebetalingen, siger jeg selvfølgelig ikke nej til pengene. I hvert fald ikke så længe jeg er sikker på, at efterskolens medarbejdere stadig kan få løn, og efterskolen også kan eksistere efter corona. Hver dag siden efterskolen lukkede, har min søn siddet foran sin computer og modtaget undervisning. Idrætslærerne har på skift tvunget ham ud af huset for at tage billeder af blade i skoven, kramme træer eller bare løbe en tur. Lærerne lægger videoer ud og hjælper de unge mennesker med stadig at have en fornemmelse af at gå på efterskole. Nuvel, der er dage, hvor cybersamværet gør savnet større i stedet for mindre, men for det meste kommer sønnen ud af værelset med mere lys i øjnene, end inden timen begyndte. Jeg synes faktisk stadig, jeg får noget for pengene, selvom skolen er lukket. Så for mig er det vigtigste ved hjælpepakken ikke, hvad jeg kan få retur, men at lærerne kan få deres løn og beholde deres job på efterskoler, der stadig står klar til at tage imod vores børn og endda have råd til at gøre lidt ekstra for dem, når de forhåbentlig når tilbage til efterskolen og kammeraterne, inden skoleåret er omme. For hjælpepakke eller ej, så kan min søn og alle de andre efterskoleelever ikke få den tabte tid tilbage. Der er ikke nogen ny chance, uanset hvor mange penge jeg får retur.

Erhverv

Benedikte lukkede butikken da krisen tog fat: Nu er kunderne vendt tilbage

Horsens

Slut med venlige henstillinger: Tirsdag står politiet klar med bødeblokken ved genbrugspladsen

Annonce