Annonce
112

Uheld på E45: Sammenfletning gik helt i hårdknude

Arkivfoto: Palle Herløv

Skanderborg: Forkert placerede kegler, der skulle markere et vejarbejde på motorvejen ved Skanderborg, var onsdag aften muligvis årsag til et trafikuheld med flere biler involveret.

Uheldet skete ved Skanderborg V-tilkørslen, hvor kegler skulle afspærre den ene vognbane og guide bilister direkte ud i anden vognbane, hvor de skulle flette sammen med den øvrige trafik. For en udenlandsk lastbilchauffør og to kvinder fra Aarhus gik en sammenfletning imidlertid i hårdknude.

Uheldet opstod, da en 26-årig kvinde forlod tilkørslen og ville flette ind. Bagfra kom en 27-årig kvinde kørende, og for at lette sammenfletningen bremsede hun ifølge oplysninger fra Sydøstjyllands Politi, op. Det overså den bagfrakommende lastbilchauffør imidlertid, og han ramte bilen, der havde den 27-årige bag rattet.

Politikommissær Lars Elmstrøm forklarer, at uheldet skete med relativt lav fart, og at der ikke skete fysisk skade på de implicerede. Mindre heldigt er det, at sammenstødet muligvis skyldtes, at de kegler, der ledte den 26-årige ud på E45, måske stod forkert placeret på vejen.

Det er Vejdirektoratet, der har ansvaret for, at den slags er i orden, og politiet undersøger derfor nu, om der kan være sket en fejl i opsætningen af keglerne, forklarer Lars Elmstrøm om uheldet, der skete kort før kl. 21.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce