Annonce
AC Horsens

Udvisning af målmand blev dyr: AC Horsens løb ind i en gevaldig øretæve mod topholdet

Matej Delac blev udvist i denne situation, da han sparkede forbi bolden og ramte Robert Skov. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Horsens: AC Horsens' møde med FCK blev en fuser og endte med en øretæve til hjemmeholdet på 6-1.

FCK's første afslutning faldt efter seks minutter, men Robert Skovs forsøg blev fanget af Matej Delacs fodparade. Næste farlige forsøg fra gæsterne kom i det 11. minut. Optakten var en fejlaflevering fra Rune Frantsen, men AC Horsens' keeper var på plads.

AC Horsens bed første gang fra sig efter et kvarter, men den løse bold foran FCK-målet blev ikke omsat i en egentlig afslutning.

Kampen blev reelt afgjort efter 20 minutters spil. Matej Delac er ikke den bedste med fødderne, og da keeperen sparkede forbi en bold i dybden og i stedet ramte Robert Skov var det slut. Kikseren blev takseret til et hårdt rødt kort af dommer Peter Kjærsgaard. Det var klodset af Matej Delac, men uforsætligt, at han ramte Robert Skov, da han sparkede forbi bolden.

Robert Skov gjorde det kun ondt værre, da han på det efterfølgende frispark sparkede bolden i mål til 1-0. Dommer Peter Kjærsgaard kom i fokus få minutter efter, da Oliver Drost blev nedlagt i FCK's straffesparksfelt, uden han fløjtede. Oliver Drost blev klart hevet i armen i situationen.

Nedturen for AC Horsens fortsatte, da Dame N'Doye scorede til 2-0 i det 28. minut. Midterforsvaret med Mathias Nielsen og Mikkel Qvist gik fejl af hinanden, og det gav en friløber, der sikkert blev omsat i en scoring.

Thomas Kortegaard kunne have reduceret i forbindelse med et hjørnespark umiddelbart efter, men det løb ud i ingenting.

Oven på udvisningen og de to mål fortsatte FCK's overtag, men i tillægstiden til første halvleg fik Hallur Hansson reduceret til 2-1 på en tværbold fra Rune Frantsen.

Anden halvleg blev en halvtam affære. AC Horsens prøvede at jagte en udligning, men den store mulighed opstod aldrig. I stedet lukkede og slukkede FCK kampen med to hurtige scoringer Jonas Wind og Robert Skov til 3-1 og 4-1 i københavnernes favør.

Jonas Wind fortsatte opvisningen mod et opgivende hjemmehold, da han med 20 minutter igen scorede til 5-1.

I slutminutterne scorede Robert Skov til 6-1 efter skidt forsvarsspil af Mikkel Qvist.

Trods nederlag rykker AC Horsens kun en enkelt plads ned i stillingen og er inden efterårets to sidste runder på en 7. plads med 24 point.

Bo Henriksen havde ændret på to positioner i forhold til startformationen mod AGF. Kasper Junker, der var ude med karantæne, blev afløst af Sammy Skytte, mens Jonas Borring, der blev testet før kampstart og meldte fra med en overbelastet sene og muskel, blev afløst af Thomas Kortegaard.

AC Horsens: Matej Delac, Rune Frantsen, Mathias Nielsen, Mikkel Qvist, Michael Lumb, Peter Nymann, Bjarke Jacobsen, Hallur Hansson, Thomas Kortegaard, Sammy Skytte, Oliver Drost.

FC København: Jesse Joronen, Nicolai Boilesen, Andreas Bjelland, Sotirios Papagiannopoulos, Peter Ankersen, Rasmus Falk, Jan Gregus, Jose Carlos Goncalves Rodrigues, Robert Skov, Jonas Wind, Dame N´Doye.

AC Horsens spiller igen på søndag ude mod AaB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens HK

Mogensen: HH rykker ikke ned

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Østjylland For abonnenter

Rektor inden elevfordeling: - Der bliver ramaskrig, hvis vi skal aflevere elever

Annonce