Annonce
Læserbrev

Udvalgsmedlem i replik: Derfor er det svært at kommentere sagen

Annonce

Læserbrev: Hej, Søren Christensen. Tak for dit læserbrev ("Mærkeligt at syv kendte personer i dette udvalg ikke har tid til at svare", red.) angående placering af en radiomast på gl. stadion-arealet (eller ved siden af banerne).

Søren, jeg må beklage, at vi endnu ikke har set sagen til behandling i MTK. Vi kender sagen fra avisen ligesom du, derfor er det svært at kommentere sagen.

Med hensyn til at forære fire til fem mio. kr. væk på Gl. Stadion, så er det en økonomisag, som henhøres til økonomi- og erhvervsudvalget. Men jeg formoder da, der bliver opkrævet forrentning af det eventuelt udlejede areal til masten, hvis den kommer.

Vi har en klimaplan, som der arbejdes ud fra, og der er der afsat midler til at starte de foreslåede tiltag, som giver mest for pengene lige nu og dermed få stoppet vandet, inden det løber gennem byen (styrer vandstrømmen inden byen).

Det vand, som vil falde i byen, vil så have bedre muligheder for at bruge de styrede kanaler, som er i byen, til vandet (åen).

Det betyder ikke, at der ikke skal laves noget i byen også. Det bliver så i næste etape, for vi ser jo budget og planlægning over en tre til fire års periode.

I Vestbyen har vi jo en enestående mulighed for at samle vandet deroppe og dermed styre det gennem å-systemet i denne ende af byen også.

Elvin J. Hansen. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kan vi overleve arbejdslivet?

Horsens

Rema-lager venter på mundbind: Vi ville ikke hamstre på forhånd

Annonce