Annonce
Horsens

Udsigt til løse skud og kanonslag: Hjemmeværnet holder øvelse

Hjemmeværnet, her fotograferet ved en stor øvelse i 2018, advarer horsensianerne om, at der kan forekomme løse skud og kanonslag i Horsens-området i næste weekend i forbindelse med en øvelse. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce

Horsens: Det er udsigt til, at horsensianerne kan få weekenden forstyrret en smule af løse skud, kanonslag og hvidlys-kugler på himlen, når det lokale hjemmeværnskompagni i weekenden 20.-22. november holder øvelse i Horsens-området.

Ifølge en pressemeddelelse fra Hjemmeværnskompagni Horsens vil øvelsen primært foregå på Horsens Sydhavn, langs den sydlige side af Horsens Fjord, samt i området omkring Juelsminde og Hedensted.

- Vi kan dog ikke afvise, at vi godt kan komme lidt uden for disse områder, skriver hjemmeværnskompagniet, der tilføjer, at der under øvelsen vil blive skudt med løs ammunition fra våben, der vil blive affyret kanonslag, og der vil blive sat hvidlys-kugler på himlen.

Borgerne kan også risikere at møde militære køretøjer på de lokale veje.

- Vi beklager, at vi muligvis kommer til at larme lidt i weekenden, men vi håber på jeres forståelse, skriver hjemmeværnskompagniet i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Hedensted

Tilbage på podiet: Hedensted er landets tredjebedste erhvervskommune

Annonce