Annonce
Hedensted

Udlejer opgiver søgen efter ny bager

- Jeg er ked af, at det ikke har kunnet lade sig gøre at finde én til at overtage bageriet. Det er ærgerligt for byen og borgerne, siger Thomas Frederiksen, der lukkede Strøgbageriet i begyndelsen af september sidste år. Arkivfoto

Tidligere bagermester i Juelsminde, Thomas Frederiksen, tror ikke, der igen bliver bager på hjørnet af Juelsgade.

Annonce

Juelsminde: Det er snart et halvt år siden, at Thomas Frederiksen lukkede Strøgbageriet i Juelsminde, og intet tyder på, at der igen bliver bageri på adressen.

- Jeg er ikke kommet videre med det. Der har været interesse fra tre-fire bagere, men de har ikke kunnet få det finansieret, siger Thomas Frederiksen.

Han har taget konsekvensen og solgt ovnene i bageriet. Fryser og anden inventar er også afsat.

- Så der er ikke store chancer for, at der bliver bageri igen. Så skal der installeres ovne, og det er en stor omgang, siger Thomas Frederiksen.

Annonce

Går efter plan b

Han forestiller sig, at butikslokalet på cirka 100 kvadratmeter kan lejes ud til en forretningsdrivende, og at bageriet, altså baglokalerne, kan laves om til lejligheder.

Første sal har Thomas Frederiksen lejet ud, og han får Samahi Sushi ind i de gamle pizzeria-lokaler, der også hører til ejendommen.

- Jeg tager de lejere ind, der måtte komme, og hvis jeg får et acceptabelt tilbud, så er jeg også villig til, at ejendommen skifter hænder, siger han.

Thomas Frederiksen lukkede bageriet i Juelsminde for i stedet at åbne og drive fiskebutik i Fredericia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Så er det nu, det gælder

Ikast-Brande

Personbil brød i brand

Horsens

Er mundbind falsk sikkerhed?

Annonce