Annonce
Hedensted

Udlært for to år siden: Nu ejer 26-årige Marcus en del af EDC Tørring

26-årige Marcus Trøst Fjendbo er ny medejer af EDC Tørring. Kontoret har omkring 90 handler om året og har på trods af coronakrisen, så godt gang i salget af huse lige nu, at de faktisk mangler nye salgsemner. Foto: Mads Dalegaard
Dagen efter, Marcus Trøst Fjendbo havde skrevet under på at købe et hus i Ølholm, fik han tilbudt også at blive medejer af EDC i Tørring.

Tørring: Hvis du har lagt mærke til et nyt ansigt hos EDC ejendomsmæglerne i Tørring, er du ikke helt galt på den. Den lokale ejendomsmægler har nemlig fået en tredje medejer i form af 26-årige Marcus Trøst Fjendbo.

Han overtog 20 procent af forretningen tilbage i januar måned i forbindelse med, at Bendt Jensen ønskede at sælge. Den resterende del er ejet af hhv. EDC Ejendomscentret A/S i Horsens v. Alex Mandrup og EDC Domus i Vejle v. Johs Andersen.

Men mens de to andre medejere også har en række andre kontorer at drive, er Marcus Trøst Fjendbo det faste ansigt i Tørring. En by som ligger den nye ejendomsmæglers hjerte ganske nært, selvom han er udlært i Vejle, hvor han også har haft sin skolegang.

Markus Fjendbo er ny medejer af EDC i Tørring og vil være det faste ansigt. Foto: Mads Dalegaard

Næsten som hjem

- Jeg er opvokset i Fløjstrup mellem Grejs og Jelling, og vi er altid kommet meget i Tørring. Min svigerfamilie er fra Vonge og Tørring, så det er næsten som at komme hjem, fortæller Marcus Trøst Fjendbo, der for nylig er flyttet til Ølholm sammen med sin kæreste, der arbejder som pædagogmedhjælper i Vejle.

Et hus parret skrev under på at købe dagen inden, han blev ringet op af sin læremester Johs Andersen og fik tilbudt at blive medejer af Tørring-kontoret. Det var et tilbud, som han ikke var det mindste i tvivl om, at han skulle sige ja til.

- Jeg kan godt lide at have medansvar og at kunne sætte præg på ikke kun min egen dag, men også andres, konstaterer Magnus Fjendbo, der beskriver sig selv som en person, der godt kan lide at have gang i mange ting på én gang.

Derfor har han heller ikke tøvet med at kaste sig ud i en stor renovering af sit nyindkøbte hus i Ølholm samtidig med, han begyndte i sin nye stilling i Tørring.

- Som barn ville jeg faktisk være bankmand, men jeg fandt heldigvis hurtigt ud af, at det ville være alt for kedeligt for mig. Det har jeg alt for meget energi i kroppen til. Samtidig kan jeg godt lide, at være en del af en af de nok største beslutninger, man tager i sit liv, når man vælger at købe et hus og bosætte sig et sted, fortæller Marcus Fjendbo med et smil.

Annonce

Fremtidens mand

For Johs Andersen og Alex Mandrup lå det lige til højrebenet at få Marcus Fjendbo med i ejerskabet omkring EDC Tørring.

- Vi har mange elever og trainees igennem vores kontorer, og vi prøver løbende også at rekruttere vores egne ledere. Så når man som Marcus har viljen og evnen til det, vil vi selvfølgelig gerne have ham med. Han er fremtidens mand og har tilmed den lokale tilknytning til Tørring. Det er vigtigt for en ejendomsmægler også at være en del af det lokale liv. Det er jo ikke kun huse, vi sælger, men også et område, og der er det en fordel at vide, hvordan skolen er, hvad der er af fritidsaktiviteter og så videre, lyder det fra Alex Mandrup.

Og skulle der blive tvivl om vejen til skolen har Marcus Trøst Fjendbo i Tørring selskab af et erfarent hold medarbejdere, nemlig den tidligere ejer Bendt Jensen, Henrik Raun og Jesper Nielsen samt sekretær Randi Christensen.

- Jeg er blevet taget rigtig godt i mod. De har en masse erfaring, jeg kan lære af, og så kan jeg bl.a. tilføre noget mere digitalt og ny energi, lyder det fra Marcus Trøst Fjendbo.

Markus Fjendbo er ny medejer af EDC i Tørring og vil være det faste ansigt. Foto: Mads Dalegaard
Annonce
Erhverv For abonnenter

Begyndte i en campingvogn på græsplænen: Telefoni-udvikler syvdoblede millionoverskud - og forventer mere

Danmark

Mandagens coronatal: 70 procent har fået det første stik

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

68-årig cykler sammen med to kammerater 3100 kilometer fra Nordkap til Gedved

Erhverv For abonnenter

11 nye regnskaber med både plus og minus: Sådan gik det for blandt andet mad og møbler, huse og håndværk

Sport

Anders fra Odder har vundet to kampe ved OL

Odder For abonnenter

Et sommerhus ved Saxild Strand er ugens dyreste bolighandel: Kun et hus solgt for under tre millioner kroner

Horsens

Campingplads, hoteller og vandrehjem glæder sig over den spirende turisme: Det har eksploderet fuldstændig

Kultur For abonnenter

Nu skal det være slut med, at lastbiler så store som huse kører gennem den smalle gade

Odder

Massakre på naturen: Hvad skete der lige med de vilde blomster, der gjorde mig glad på mine gåture?

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Kultur

Heavy metal og dødningehoveder i køkkentapetet: 45-årige Karsten er medarrangør af ny metalfestival

Brædstrup

Generationsskifte i malerfirmaet: Mogens og Henny stopper med pensel og kalkkost efter 60 år

Horsens

Ansat på plejecenter vågnede, da tyve puslede i garagen

Navne For abonnenter

Tvillinger kan ikke få nok af hinanden: Vores familier kan godt blive lidt trætte af det, når vi har været sammen fire aftener i træk

Sport

Anne-Marie Rindom fortsætter, hvor hun slap i søndags: Ligger på tredjepladsen

Annonce