Annonce
Ikast-Brande

Udendørs fitness-område er blevet hegnet ind

Brande Fitness’ nyligt indviede udendørs træningsområde er blevet hegnet ind, så det kun er foreningens egne medlemmer, der kan benytte området. Foto: Mikael Lund
Træningsområde i Brande omkranses nu af et hegn.
Annonce

Brande: En kraftig udvidelse af antallet af udendørs tilbud til medlemmerne af Brande Fitness og ikke den seneste tids gentagne episoder med hærværk og smadrede flasker er årsag til, at foreningens nyanlagte udendørs træningsområde nu er blevet hegnet ind.

Det udendørs træningsområde, som blev indviet 23. februar, blev hegnet ind i dagene inden pinse, men årsagen er ikke Kristi Himmelfarts-weekendens politianmeldte hærværk, oplyser formand for Brande Fitness, Morten Mathiasen. Derimod har foreningen i en tid, hvor alle indendørs træningsfaciliteter er lukket ned på grund af corona-restriktionerne – indtil videre til og med udgangen af juli – ønsket at udvide antallet af udendørs tilbud til medlemmerne kraftigt, oplyser formanden.

Sidst i april åbnede Brande Fitness så småt for de første udendørs træningshold med op til ni deltagere samt en instruktør, og det er det tilbud, der nu udvides med inddragelsen af det udendørs træningsområde på toppen af bakken mellem Brande Hallerne og Brande Å.

Morten Mathiasen understreger, at indhegningen er midlertidig, og at den desværre i en periode forhindrer andre end medlemmerne af Brande Fitness i at benyttet faciliteterne.

- Men for at vi kan leve op til de retningslinjer, der er givet for at kunne opretholde en høj hygiejnisk standard i forhold til covid-19 er det nødvendigt med indhegningen, forklarer fitness-formanden.

Det anvendte udstyr skal både rengøres før, under og efter træning.

Annonce

Klippekort

For at deltage i holdtræningen skal man dels købe et 10-turs klippekort, dels tilmelde sig via foreningens bookingsystem.

Klippene kan enten anvendes til selvtræning (med instruktør) i outdoor fitness-området, indoor cycling (som midlertidigt bliver til outdoor- cycling) eller Zumba, Stram op, Bevæg dig for livet, Puls/styrke, HIIT, Tabata og Pump. Alle aktiviteterne afvikles på det grønne foran Brande Hallerne.

- Så man kan roligt sige, at Brande Fitness er flyttet udenfor i en periode med et bredt og spændende program. Et program, der tilgodeser alle medlemsgrupper.

- Vi håber at se de medlemmer, der savner deres styrketræning, til timerne med selvtræning i outdoor fitness-området, siger Morten Mathiasen og oplyser, at det stationære udstyr i området vil blive suppleret med kettlebells, vægtstænger m.m.

- Det er dejligt at se, at mange af vores frivillige er klar til at give foreningens medlemmer disse muligheder i den nuværende situation. Bliver efterspørgslen til det, er vi klar til at udvide programmet. Men ingen tvivl om, at vi ser frem et foreningsliv som før corona-tiden, understreger fitness-formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce