Annonce
Sport

Udebane-forbandelsen hviler tungt over Odder

Tobias Jørgensen scorede seks gange for Odder i holdets syvende nederlag på udebane i denne sæson ud af otte mulige. Arkivfoto: Morten Pape
HÅNDBOLD - Odder Håndbold skal være glad for, at hjemmebanen Spektrum er urokkelig som en anden fæstning, for klubbens mænd i 1. division kan intet, der har med harpiks og håndbold at gøre, når det foregår på et andet halgulv.

I weekenden tabte holdet for syvende gang ud af otte mulige på udebane denne gang med 32-28 til HØJ.

- Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det er vildt, at der kan være så stor forskel, siger Odder-træner Mads Brandt.

Han kan trøste sig med, at halvdelen af kampene spilles i Odder, og på torsdag venter en yderst vigtig af slagsen mod Lemvig/Thyborøn. Det er et af de hold, som Odder forsøger at holde under sig i tabellen, men det er svært, når man kun vinder hver anden kamp.

Bussen brød sammen

I forhold til kampen mod HØJ havde Odder absolut heller ikke de bedste forudsætninger for at få brudt forbandelsen snare tværtimod.

En række spillere var i dagene op til kampen ramt af sygdom, og så sent som på kampdagen fik Mads Brandt afbud på den konto. Oven i brød spillerbussen sammen midt på Fyn, så Odder kom forsinket frem til kampen.

Resultat derefter

- Vi kan ikke bruge undskyldningerne til noget, men vi var lidt udfordret for at sige det mildt. Jeg kan bare konstatere, at vi skal træne godt for at spille godt. Det kunne vi ikke op til mødet med HØJ, og så blev resultatet derefter, siger Mads Brandt.

Odder var foran med 1-0, men derefter sad HØJ mere eller mindre på kampen.

- Mentalt var vi ikke til stede fra start. Når forsvaret stod godt, havde vi ingen redninger, og når keeperne havde en redning, var vores forsvar helt væk. Det var ingen linje i tingene, siger Odder-træneren.

Ni frikast

Han noterede ni frikast begået af sit hold og otte redninger.

- Ingen vinder en håndboldkamp med den statistik. Vi havde ikke problemer med at lave mål, og 28 scoringer burde være nok til at vinde, men vi fik aldrig fat i vores forsvar, siger Mads Brandt.

HØJ32 (14) Odder28 (12)1. division, mændStillinger undervejs: 0-1, 5-3, 11-6, 14-12, 17-12, 23-21, 29-24, 32-26

Målscorere for Odder: Nikolaj Læsø 8, Tobias Jørgensen 6, Mads-Peter Lønborg 5, Jonas Corneliussen 3, Ronnie Mathiasen 3, Robin Oldberg 2, Martin Bisgaard 1.

Topscorere for HØJ: Kenneth Olsen 7, Mikkel Sjøberg 6, Frederik Høyer 5.

Udvisninger: HØJ 3, Odder 1.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce