Annoncørbetalt indhold

Uddan dig til personlig træner og gør verden til et bedre sted

Brænder du for bevægelse og sundhed, og drømmer du om at bruge din passion til at motivere andre til at opnå et godt og sundt liv? Så skal du blive personlig træner. Det kræver dog, at du tager den personlige træner uddannelse, for du skal have teori og praksis på plads, når du har med andre menneskers helbred og velvære at gøre.

Mange tror måske, at personlige trænere bare er idrætsglade mennesker, som tilfældigvis har fået job i det fitnesscenter, de allerede var kunde hos, men sandheden er, at de er uddannede fagfolk. Det er ikke meget anderledes, end hvis du uddanner dig til lærer eller sygeplejerske – alle de nævnte faggrupper har kvalificeret sig til deres arbejde gennem mange timers undervisning.

Arbejd for en virksomhed eller bliv selvstændig

Som uddannet personlig træner kan du få job rigtig mange steder. Som nævnt oven for kan du blive ansat i et fitnesscenter eller en anden virksomhed, der har behov for mennesker uddannet inden for anatomi, bevægelse og fysiologi for eksempel en sportsklub eller en endda på plejehjem – for sundhed og bevægelse er vigtigt, selv om man måske har rundet de 80 år.

Men mange vælger også at blive selvstændige og driver egen fitnessvirksomhed, hvor de ansættes som konsulenter. Er du selv lidt af en forretningsmand eller kvinde, så kan du snildt kombinere det med dit hverv som personlig træner. Man kan sagtens leve af at være personlig træner på fuldtid, samtidig med at man er selvstændig, men det kræver selvfølgelig også et mindset, der er gearet til dette.

Mange efteruddanner sig til personlig træner

Folk, der uddanner sig til personlig træning, er som regel vilde med træning og sundhed i forvejen, hvorfor det har været oplagt for dem at gå denne vej. Måske har de selv været sportsudøvere, og nu kunne de godt tænke sig at få sat lidt system i deres praktiske viden og erfaring.

Men en del, der vælger at tage uddannelsen til personlig træner, har faktisk allerede flere års erhvervsfaring – blot i et andet virke. Det kan være, at man har arbejdet som idrætslærer på en skole i flere år og nu ønsker at prøve kræfter med nye udfordringer, men ønsker at holde sig inden for idrættens verden.

På mange fitnessuddannelser stiller uddannelsesstedet krav til, at du har taget en eller anden form for uddannelse indenfor anatomi eller fysiologi. Det kan være, at du har taget en bachelor indenfor idræt, eller du har en uddannelse som fysioterapeut, som så gør, at du får adgang til uddannelsen som personlig træner. Har du ingen af delene, er det tit muligt at tage kvalificerende kurser på uddannelsesstedet, som du har udset dig.

Personlig træner uddannelsen findes både som offentlig tilgængelig erhvervsuddannelse, men mange private uddannelsessteder tilbyder også uddannelsen. I sidst nævnte tilfælde er der studieafgifter, som den studerende skal betale, men man kan vælge at se det som en investering i uddannelse med kvalitet, og som giver samme kvalifikationer, som hvis man tog den offentligt tilgængelige version.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.