Annonce
Erhverv

Uaktuelle informationstavler fjernes

At den inderste del af Højmarksvej havde skiftet navn til Bonusvej var endnu ikke slået igennem i 2014, og at en hel stribe andre virksomheder enten havde skiftet navn eller var flyttet, siden skiltene blev sat op, havde heller ikke udmøntet sig i en opdatering af informationstavlen på Herningvej. Arkivfoto: Mikael Lund
Tiden er løbet fra tavler med firmanavne, og det kan ikke betale sig at opdatere dem.
Annonce

Brande: De dybt uaktuelle informationstavler, som siden 2001 har vist trafikanter vej til virksomhederne i Brande, bliver nu fjernet.

Det besluttede Ikast-Brande Kommunes teknik- og miljøudvalg på sit seneste møde.

Skiltene, som viser vej til en del af byens virksomheder, blev opsat i forbindelse med en større omlægning af vejene i Brande. Det blev dengang vurderet, at omlægningen ville medføre et behov for skiltning, som virksomhederne selv blev pålagt at finansiere.

Vedligeholdelsen og eventuelle ændringer af virksomhedernes paneler skulle klares af skilteleverandøren og den pågældende virksomhed, mens udgifter til ændringer af kommunens paneler med vejnavne og kort skulle afholdes af kommunen.

Annonce

Fyldt med fejl

På baggrund af en fornyet henvendelse fra Brande City har Teknisk Område nu gennemgået informationstavlerne og er nået frem til samme konklusion:

Informationstavlerne er fyldt med fejl, enten fordi der ligger en ny virksomhed på adressen, eller fordi adressen ikke længere eksisterer - eller fordi virksomheden har skiftet navn.

Vurderingen var, at det ville koste cirka 25.000 kroner at få ført informationstavlerne up to date, men at der ikke længere er et reelt behov for denne type skiltning. Samtidig kører langt flere trafikanter i dag efter gps, og der er ikke opsat andre af denne type skilte i resten af kommunen.

Samlet set vurderes gevinsten ikke at stå mål med de ressourcer, der skal bruges på at få alle paneler bragt i orden, og selvom skiltningen bringes i orden, var det Teknisk Områdes vurdering, at situationen om f.eks. fem år vil være den samme som i dag. Teknik- og miljøudvalget valgte derfor at følge indstillingen fra teknik- og stabsdirektør Kenneth Jensen om at fjerne tavlerne helt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Restauratør med opråb: Hjælpepakke går ikke til restauranter, men til revisorerne

Annonce