Annonce
AC Horsens

Uafgjort er ikke længere nok for AC Horsens

Jannik Pohl scorede mod VB, da de to hold mødtes i Horsens, men angriberen er ude med en skade i øjeblikket. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Jens Berthel Askou er parat til at tage større chancer i slutfasen i jagten på en eventuel sejr.

Horsens: AC Horsens hentede i søndags forårets første point via 0-0 hjemme mod OB, Normalt siger man, at uafgjort på udebane er et godt resultat, men det er ikke nødvendigvis nok for AC Horsens, når holdet fredag aften løber på banen i Vejle.

AC Horsens har et stort efterslæb i tabellen, og hvis det yderst spinkle håb om at undgå nedrykning skal holdes i live, skal der nogle sejre på kontoen.

- Hvis stillingen er uafgjort mod slutningen af kampen, skal vi overveje, om vi skal satse endnu mere for at forsøge at vinde. Vi stod i samme dilemma mod OB i søndags, men der følte vi, at vi stadig skabte chancer, og så var det også vigtigt at holde nullet for første gang i sæsonen. Den selvtillid et clean sheet giver, kunne vi godt bruge, siger Jens Berthel Askou.

Annonce

En sejr med større værdi

Det hører også med til overvejelserne i forhold til mødet med VB, at modstanderne er en af de få klubber, der stadig kan anes i horisonten, når blikket falder på tabellen. Med en sejr til VB forsvinder holdet ud af syne for AC Horsens.

- Vi har brug for sejre, og det giver sig selv, at sejre mod de hold, der er tættest på i rækken, har endnu større værdi, siger Jens Berthel Askou.

Hvis AC Horsens skal vinde, kræver det mål, og den slags har holdet ikke leveret i  de første fire kampe i 2021.

- Til gengæld har vi fået lukket af defensivt. Vi gør alt, hvad vi kan, for at få lavet mål, men udgangspunktet har været at holde nullet, for det er svært at vinde, hvis modstanderne får lov til at score to mål i hver kamp.

- I vores to seneste kampe mod FC Midtjylland og OB har der været liv i kampene helt frem til slutfløjtet, og det er vores fokus, og så må vi forsøge få scoret en enkelt gang, siger Jens Berthel Askou.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Skuddræbt kvindes kolleger i mindeord: Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce