Annonce
Horsens

Tyve afsløret af overvågningskamera, mens de planlagde indbrud

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Horsens: Sydøstjyllands Politi har en ganske fin beskrivelse af to mænd, der torsdag mellem kl. 9.25 og 9.35 planlagde et indbrud i en villa på Stensballe Strandvej.

Et overvågningskamera, der afslører både billede og lyd, viser to personer, der lister rundt om huset, mens de taler om, hvordan de skal komme ind i huset.

På et tidspunkt lyder det fra en af mændene, at han ved en tidligere lejlighed har smadret vinduet i huset, og der har da også for halvandet år siden været indbrud i samme hus. Et indbrud, der ifølge vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi ikke er blevet opklaret.

Overvågningskameraet viser, at der er tale om to etnisk danske mænd. Den ene er i tyverne, iført grå hættetrøje, sort tørklæde om mund og næse, sorte joggingbukser med hvide striber og mørke sko.

Den anden er lidt ældre, iført mørk hættetrøje, grålig dynevest, mørkt tørklæde om mund og næse, sorte joggingbukser med turkisblå striber langs benene og sorte kondisko med hvid bund.

Deres bil holdt i naboens indkørsel, så her ved politiet ikke mere, end at det var en mørk personbil, en lidt højere model med baglygter helt op til taget.

- Vi kender dem ikke umiddelbart, men det håber vi, at vi kommer til, lød det fredag fra vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brand på Søndergade blev seværdighed: Der har været tilskuere nok, men de kom ikke for tæt på

Horsens

Borgmester: Smittetallet stiger i Horsens - husk nu corona-retningslinjerne

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce