Annonce
Østjylland

Tyv i Bauhaus vendte tilbage til gerningsstedet: Da han blev genkendt nikkede han skaller for at slippe væk

Først stjal en 16-årig dankort fra medarbejdere i Bauhaus - bagefter vendte han tilbage og uddelte skaller. Arkivfoto: Kim Haugaard
Annonce

VIBY: En bare 16-årig dreng blev torsdag sigtet for tyveri, databedrageri og vold, efter et par episoder i Bauhaus på Ringvej Syd i Viby.

Første episode fandt sted onsdag i byggemarkedet. Her konstaterede tre medarbejdere i Bauhaus, at nogen var brudt ind i deres garderobeskabe og havde stjålet deres dankort. Efterfølgende var dankortet blevet brugt flere steder af den ukendte gerningsmand.

Medarbejderne spærrede deres dankort, og butikken fik kigget overvågningen igennem, hvor de kunne se en ung mand stjæle kortene.

Næste episode foregik så torsdag, hvor den unge mand fra overvågningen vendte tilbage til Bauhaus. Her blev han genkendt af personalet, der bad ham blive på stedet. Den 16-årige nægtede dog frivilligt at blive på stedet, og ifølge personalets forklaringer nikkede han to mandlige medarbejdere en skalle i forsøget på at undslippe.

Det lykkedes dog medarbejderne at holde på den 16-årige, der blev anholdt, da en patrulje kort efter kom frem. Den unge mand havde flere af de stjålne dankort på sig, og han blev sigtet, og hans forældre og de sociale myndigheder blev underrettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brandslukning fortsatte til langt ud på natten: Tøjbutikker i stueplan er medtagede efter slukningsarbejde

Horsens

Hedensted gav HFS en fodboldlektion

Hedensted For abonnenter

Flere venner, mere motion og mindre angst: Ny livsstilsefterskole åbnede med næsten fuldt hus

Annonce