Annonce
Sport

Tyson Fury er ny verdensmester

Tyson Fury og Deontay Wilder efter kampen.
Englænderen og kamplederen stoppede Deontay Wilder i 7. omgang

Las Vegas: Den britiske sværvægter Tyson Fury er ny verdensmester i professionel sværvægtsboksning.

Han stoppede verdensmester Deontay Wilder i 7. omgang, da kamplederen afbrød kampen på opfordring af Wilders ringhjørne.

Det var en ensidig kamp, hvor Tyson Fury styrede begivenhederne fra start til slut. Han ramte Wilder hårdt og havde ham til tælling i 3. og 5. omgang.

Det var første gang siden hans fjerde kamp for 10 år siden, Wilder var i gulvet.

Blodet piblede fra Wilders venstre øre, og han fik aldrig ram på Fury med sin frygtede højre hånd.

Nu er Tyson Fury WBC verdensmester og er klar til at møde Anthony Joshua, der fik revanche i sin VM-kamp mod Andy Ruiz i december og er den anden sværvægtsmester i WBO, WBA, IBO og IBF, i en britisk unification-match.

Tyson Fury (30 sejre i 31 kampe, den sidste endte uafgjort) er fra Manchester, Anthony Joshua (23 sejre i 24 kampe, den sidste tabte han til Andy Ruiz) fra Watford.

Det er anden gang, Tyson Fury er verdensmester. Første gang vandt han titlen med en pointsejr over Vladimir Klitschko, men ødelagde selv det hele ved at tage narkotika. Nu er han tilbage - syv kilo tungere end sidst, da han boksede uafgjort mod Deontay Wilder, men ikke mindre bevægelig.

Det danske boksepublikum lærte Tyson Fury at kende i Aarhus, da Dennis Ceylan mødte Tyson Furys kammerat ved prof-stævnet, og Tyson Fury tog med til Danmark for at støtte sin ven. Her var han et festligt bekendtskab, ligesom han har været det i optakten til denne VM-kamp i Las Vegas.

Tyson Fury jubler efter sin sejr.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt ved McDonald's og Jem & Fix: Politiet havde fået tip om udlejningsbil

Annonce