x
Annonce
Kultur

Tyroler-trækplaster fejrer 10-års-jubilæum med Horsens

Hansi Hinterseer har fejret adskillige succeser i Horsens. Senere i år får han muligheden for at skabe endnu en. Arkivfoto: Morten Pape
Til efteråret vender Hansi Hinterseer tilbage til byen, hvor han har optrådt adskillige gange.

Horsens: Ich bin, Du bist, Hansi zurück ist...

Efter et par års pause vender et af de mest standhaftige internationale koncertnavne i Horsens, den østrigske sanger og entertainer Hansi Hinterseer, tilbage til byen.

Det står fast, efter koncert-magerne i Horsens & Friends tirsdag har offentliggjort en koncert med det mange gange guldplade-vindende tyroler-trækplaster, som 7. november skal optræde i Forum Horsens med sit orkester Tiroler Echo.

- Når Hansi kommer igen, handler det i bund og grund om, at vi har oplevet en stor og vedholdende efterspørgsel. Der er mange, som gerne har villet have ham tilbage til byen, og det hverken kan eller vil vi ignorere, siger Horsens & Friends direktør Claus Visbye, som peger på, at Hansi Hinterseer også selv har ønsket et gensyn med sin danske fanskare.

Annonce

- Der er mange, som gerne har villet have ham tilbage til byen, og det hverken kan eller vil vi ignorere.

Claus Visbye

Mange fans i Danmark

- Han har mange fans i Danmark, og det vil han gerne honorere ved at komme forbi. I Horsens har vi arrangeret en del af hans koncerter og vænnet folk til, at han kommer her, tilføjer Visbye, som er glad for, at det er lykkedes at få den tidligere top-skiløber, filmstjerne og charmør på besøg.

Koncerten i Horsens er en del af en længere europæisk turné, der også runder København til sommer, og den kommer i halen på Hinterseers seneste udgivelse "Ich Halt Zu Dir" fra 2019. Et album, som ifølge sangerens hjemmeside opnåede en førsteplads på den danske albumhitliste og dermed statuerede hans popularitet.

10-års-jubilæum

Med koncerten fejrer den 66-årige østriger samtidig 10-års-jubilæum med Horsens, hvor han optrådte første gang i december 2010.

Det skete med succes, og hans evner til at fylde den lokale arena banede dengang vej for en stribe koncerter med internationale schlager-stjerner. Den kommede koncert skal dog ikke ses som et udtryk for, at Horsens & Friends slår ind på et bredt favnende schlager-spor igen.

- Det er ikke noget, vi har en bevidst strategi om at satse på, men hvis mulighederne dukker op, vil jeg heller ikke afvise, at der kommer flere koncerter, forklarer Claus Visbye.

Billetsalget til november-koncerten begynder 2. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce