Annonce
Horsens

Tvangsauktion uden resultat: Ingen ville byde nok for faldefærdig midtbyejendom

En tvangsauktion i sidste uge endte, uden ejendommen Skolegade 16 blev solgt. 19. juni er der igen tvangsauktion. Arkivfoto: Anne Birch
Annonce

Horsens: Det lykkedes ikke i første omgang at finde en køber, da ejendommen Skolegade 16 i Horsens forleden var på tvangsauktion i Retten i Horsens.

Ejendommen, der ifølge salgsopstillingen har en værdi på 1,65 millioner kroner, er belånt for godt 1,1 millioner kroner.

Det højeste bud, der blev afgivet ved sidste uges auktion, lød dog kun på 730.000 kroner, og det var altså ikke nok til, at ejendommen blev solgt.

I alt mødte syv op til tvangsauktionen, hvor to bød. Det oplyser advokaten for Nykredit Realkredit A/S, der har begæret ejendommen på tvangsauktion. Der er restancer for godt 51.000 kroner, og det har altså fået Nykredit til at begære huset på tvang.

Den centralt beliggende ejendom fremstår - ifølge salgsopstillingen - "i generel dårlig stand med præg af, at der har været skadedyr i ejendommen gennem en længere periode", og den er nærmest berygtet på grund af sin naboejendom i Skolegade 14, der i flere år har stået faldefærdigt og nedrivningsmodent hen.

Nummer 14 kan dog ikke rives ned, før ejeren af Skolegade 16 afstiver sit hus, som læner sig op ad nabohuset. Det er trods flere henstillinger, påbud, en dom og senere løbende bøder ikke sket.

Der er planlagt en ny tvangsauktion ved Retten i Horsens 19. juni kl. 11.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

AC Horsens For abonnenter

Med til træning i Horsens: Europæisk topklub kigger på AC’s stortalent

Annonce