Annonce
Odder

TV-krigen: Lokal antenneforening tilbyder speciel pakke

Odder Antenneforenings formand, Jørn Bollinger, har været frustreret over ikke at kunne give medlemmerne ny information. Nu er foreningen klar med en midlertidig løsning på TV-krigen. Arkivfoto.
Odder Antenneforening tilbyder nu deres medlemmer en midlertidig og billigere pakke, som skal kompensere for en periode uden Discovery-kanaler.
Annonce

Odder: Det står efterhånden klart, at Yousee og Discovery ikke lige foreløbig når til enighed i den konflikt, der i medierne er blevet døbt "TV-krigen". Derfor har lokale udbydere været nødsagede til at tage stilling til en mulig fremtid uden Discovery-kanaler i deres pakker, og Odder Antenne er nu klar med et forslag.

Resultatet er blevet, at Grund- og Mellempakken forbliver uændret efter 1. januar, mens der til alle medlemmer med Fuldpakken er blevet oprettet en midlertidig "Fuldpakke Special". Special-pakken er godt 100 kroner billigere end den oprindelige fuldpakke, fordi Discoverys kanaler ikke indgår.

Antenneforeningen informerer i den forbindelse om, at det er muligt at betale for streamingtjenesten Dplay, hvis man fortsat vil have adgang til Discoverys kanaler. Streamingtjenestens pris er de næste seks måneder stort set lig med differencen mellem den oprindelige og den midlertidige fuldpakke.

- Det er lidt tilfældigt, at priserne lige er blevet sådan, men det passer os jo fint. Fuldpakke Special koster sådan set bare den pris, vi har kunnet forhandle hjem - og vi synes faktisk, at det er en rigtig fin pris, siger Odder Antennes formand, Jørn Bollinger.

Disse 11 kanaler forsvinder

Den såkaldte TV-krig betyder, at Yousee-kunder fra 1. januar mister Discoverys 11 kanaler. Dette inkluderer medlemmer af Odder Antenneforening, hvis kontrakt med Yousee også gælder i 2020.

Der er tale om Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet, Discovery Channel, Discovery Science, Investigation Discovery og TLC.

Annonce

Positiv respons

Det nye pakketilbud kommer efter en periode uden ret meget information fra Odder Antenne til deres kunder. Det har dog ikke været med deres gode vilje, at der har været så stille.

- Yousee har også trukket forløbet ud, så vi har ikke haft ret mange oplysninger at give. Det har været frustrerende ikke at kunne svare på medlemmernes spørgsmål, siger Jørn Bollinger.

Generelt er det mere spørgsmål end kritik, som antenneforeningen er blevet mødt med efter at have offentliggjort den midlertidige løsning.

- Vi har fået meget positiv respons. De fleste medlemmer har gennem forløbet haft tillid til, at vi nok skulle nå frem til nogle fair løsninger, fortæller formanden.

Annonce

Medlemsmøde på parkhotellet

Egentlig kunne Odder Antenne godt lave en særaftale med en anden leverandør for at få adgang til Discoverys kanaler. Det ville dog være både dyrt og besværligt.

- Kanalerne ville ligge for sig selv og ville ikke kunne tilgås på boksen. Og der ville skulle ændres en masse i filtrene hos dem, der har bland selv-tv, forklarer Jørn Bollinger, der fortsat håber, at Discovery og Yousee når til enighed inden foråret.

For at imødekomme medlemmernes spørgsmål og ønsker til de kommende måneder, holder antenneforeningen to medlemsmøder på Odder Parkhotel onsdag 4. december henholdsvis klokken 17:00 og 20:00. Her vil både ændringer og muligheder i de nye pakker blive forklaret i detaljer.

- Vi håber, at medlemmerne går afklarede derfra og føler sig godt informerede - også om alternative tilbud. Vi vil ikke ligefrem opfordre folk til at droppe os, men medlemmerne skal vide, hvilke muligheder de har, siger foreningens formand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce