Annonce
Horsens

Tusindvis kommer til Horsens: Hus-udstilling er blevet en del af påske-dna'et

Alex Mandrup forventer, at op mod 6000 mennesker lægger vejen forbi Horsens Bygger på Renrosen i Tyrsted i løbet af påsken. Foto: Søren E. Alwan
Arrangør forventer, at op mod 6000 mennesker kommer til Horsens, når årets Horsens Bygger-udstilling åbner skærtorsdag.

Horsens: Det er muligheden for at se syv forskellige huse på få timer, der inden længe vil trække tusindvis af boliginteresserede mennesker til Horsens.

Det vurderer Alex Mandrup, indehaver af EDC Ejendomscentret, der skærtorsdag, byder ind til årets Horsens Bygger-udstilling på Renrosen i Tyrsted.

- Vi forventer, at der alene i påsken vil komme op mod 6000 mennesker. For mange er Horsens Bygger blevet en del af påske-dna'et. En begivenhed, man krydser af som en fast tilbagevendende aktivitet i påsken, siger Alex Mandrup, der forventer en mangfoldig gruppe af gæster.

- Det er alt lige fra det yngre målgruppe og frem. Folk, der skal bygge nyt eller bygge om, og folk som søger inspiration til boligindretning, for alle husene er jo fuldt møbleret, siger Alex Mandrup.

For mange er Horsens Bygger blevet en del af påske-dna'et. En begivenhed, man krydser af som en fast tilbagevendende aktivitet i påsken.

Alex Mandrup

Forskellige huse

Vanen tro bryder Horsens Bygger på syv færdigbyggede huse opført af syv forskellige byggefirmaer.

Huse, der er bygget og indrettet i trit med tidens trends.

- Alligevel vil man opleve forskelle på husene. I år har firmaerne afprøvet forskellige løsninger i den måde, husene er bygget på, så der er noget forskelligt at komme efter, siger Alex Mandrup.

Annonce

25.000 gæster

Udstillingen Horsens Bygger blev etableret i 1972 og fortsatte frem til finanskrisen, hvor byggelysten i befolkningen sank til et lavpunkt. Da økonomien igen kom i gang, blev konceptet genoptaget, og i år er det syvende gang siden krisen, der bliver holdt Horsens Bygger.

- Der er stor opbakning til arrangementet. Der er stor efterspørgsel fra kunderne, vi forventer op mod 25.000 gæster fra april til oktober, og byggefirmaerne ser en god mulighed i at gå sammen om en udstilling, fordi det trækker flere til, end hvis de selv havde arrangeret det, siger Alex Mandrup.

De syv huse, der er mellem 160 og 180 kvadratmeter og i snit koster omkring 3,5 kroner, er bygget af Milton Huse, Eurodan-Huse, HusCompagniet, Hybel, M5 Byg, Menzer & Kristensen og Vesterbo Huse.

Udstillingen åbner torsdag 18. april klokken 13 og vil efterfølgende holde åbent hen over påsken og derefter de fleste søndage til og med oktober.

Husene er mellem 160 og 180 kvadratmeter. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
AC Horsens For abonnenter

Overbevisende og fortjent oprykning: Derfor har AC Horsens muligheden for at klare sig med det hold, der sikrede pladsen i Superligaen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

Brædstrup

29-årig erkender bilbrande i retten: Jeg var depressiv og nede i livet

Horsens

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet

Annonce