Annonce
Horsens

Tusindvis kommer til Horsens: Hus-udstilling er blevet en del af påske-dna'et

Alex Mandrup forventer, at op mod 6000 mennesker lægger vejen forbi Horsens Bygger på Renrosen i Tyrsted i løbet af påsken. Foto: Søren E. Alwan
Arrangør forventer, at op mod 6000 mennesker kommer til Horsens, når årets Horsens Bygger-udstilling åbner skærtorsdag.

Horsens: Det er muligheden for at se syv forskellige huse på få timer, der inden længe vil trække tusindvis af boliginteresserede mennesker til Horsens.

Det vurderer Alex Mandrup, indehaver af EDC Ejendomscentret, der skærtorsdag, byder ind til årets Horsens Bygger-udstilling på Renrosen i Tyrsted.

- Vi forventer, at der alene i påsken vil komme op mod 6000 mennesker. For mange er Horsens Bygger blevet en del af påske-dna'et. En begivenhed, man krydser af som en fast tilbagevendende aktivitet i påsken, siger Alex Mandrup, der forventer en mangfoldig gruppe af gæster.

- Det er alt lige fra det yngre målgruppe og frem. Folk, der skal bygge nyt eller bygge om, og folk som søger inspiration til boligindretning, for alle husene er jo fuldt møbleret, siger Alex Mandrup.

For mange er Horsens Bygger blevet en del af påske-dna'et. En begivenhed, man krydser af som en fast tilbagevendende aktivitet i påsken.

Alex Mandrup

Forskellige huse

Vanen tro bryder Horsens Bygger på syv færdigbyggede huse opført af syv forskellige byggefirmaer.

Huse, der er bygget og indrettet i trit med tidens trends.

- Alligevel vil man opleve forskelle på husene. I år har firmaerne afprøvet forskellige løsninger i den måde, husene er bygget på, så der er noget forskelligt at komme efter, siger Alex Mandrup.

Annonce

25.000 gæster

Udstillingen Horsens Bygger blev etableret i 1972 og fortsatte frem til finanskrisen, hvor byggelysten i befolkningen sank til et lavpunkt. Da økonomien igen kom i gang, blev konceptet genoptaget, og i år er det syvende gang siden krisen, der bliver holdt Horsens Bygger.

- Der er stor opbakning til arrangementet. Der er stor efterspørgsel fra kunderne, vi forventer op mod 25.000 gæster fra april til oktober, og byggefirmaerne ser en god mulighed i at gå sammen om en udstilling, fordi det trækker flere til, end hvis de selv havde arrangeret det, siger Alex Mandrup.

De syv huse, der er mellem 160 og 180 kvadratmeter og i snit koster omkring 3,5 kroner, er bygget af Milton Huse, Eurodan-Huse, HusCompagniet, Hybel, M5 Byg, Menzer & Kristensen og Vesterbo Huse.

Udstillingen åbner torsdag 18. april klokken 13 og vil efterfølgende holde åbent hen over påsken og derefter de fleste søndage til og med oktober.

Husene er mellem 160 og 180 kvadratmeter. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Horsens For abonnenter

Christina og Torialy har ligget søvnløse af bekymring i flere uger, fordi deres datter var fanget i omstridte ghettoregler: Onsdag blev den bedste dag i lang tid

Danmark

Søndagens coronatal: Efter syv dage med over 4000 nye coronatilfælde falder smittetallet

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Troels Holch Povlsen tonser med tallene: Tredobler omsætning i Horsens-selskabet Nine United A/S

Kultur For abonnenter

Fortidsminder spænder ben for drømmen om "Hollywood"-skilt i Juelsminde

Horsens

Brænder pengene i lommen? Her er de dyreste boliger til salg i Horsens lige nu

Hedensted For abonnenter

Nu bliver bopælen afgørende for, hvor dit barn kommer i børnehave

Flertal afsætter én milliard til trængte sygehuse

Kultur For abonnenter

Tredje søndag før jul gik dine oldeforældre tur på Søndergade

Horsens

Han har kastet omkring 700 ton sten i fjorden i år og kan godt kaldes for 'naturens vogter': Nu har han fået et skulderklap for sin indsats

Horsens

Laudrup og den øvrige elite brugte en lørdag i Horsens: Det er et kæmpe skulderklap, der betyder, vi må have gjort noget rigtigt

Se Danmark: Danmarks måske billigste gård

Hedensted For abonnenter

Grundejerne bestemte første udspil til diget: Vi er blevet overraskede over, hvor kompliceret kysten er

Horsens For abonnenter

Det blev Østerhåb ved et tilfælde: Drømmehuset fra byggeudstilling blev til et hjem for familien Bang Fasting Bauer

Horsens

Uro i nattelivet: Unge mænd råbte og rakte fuckfinger mod politiet

Annonce