Annonce
Brædstrup

Turister flokkes til campingplads: Vi oplever vores bedste år nogensinde

Helle Levring har travlt i receptionen på Gudenå Camping, hvor campinggæsterne er strømmet til siden april. Foto: Henrik Sandvad
Flere danske "strøgkunder" og flere fastliggere har givet travlhed på Gudenå Camping ved Brædstrup, hvor pladsens ejere oplever deres hidtil bedste sæson.
Annonce

Brestenbro: - Vi har haft fuld fart på siden april, og selvom børnenes sommerferie snart slutter, forventer vi stadig, at der kommer mange gæster til pladsen. Mange ældre vælger at komme, når børnefamilierne er væk, så vi regner egentlig med, at vi vil være godt booket frem til oktober, når vi lukker ned, siger Helle Levring.

Campingparret Helle Levring og Ole Vinther har drevet Gudenå Camping i Brestenbro ved Brædstrup siden 2015, og de er nu i gang med deres 6. sæson. Sæsonen har imidlertid været ud over det sædvanlige. Coronaen har nemlig betydet travlhed på campingpladsen.

- Vi var egentlig lidt bekymrede, da coronaen kom, for, hvordan sæsonen skulle gå. Det viste sig imidlertid hurtigt, at vi skulle få nok at bestille. Nogle har været hjemsendt, så det betød, at fastliggerne kunne komme tidligere. Vi har også flere danske "strøgkunder" i år, så vi har kørt i femte gear siden april, og siden kano-sæsonen gik i gang 16. juni har vi kørt i sjette gear, siger Ole Vinther.

Annonce

Rekordsommer

Selvom sommeren i hvert fald i juli ikke var specielt egnet til camping, har vejret ikke taget modet fra campisterne, og det kan mærkes på Gudenå Camping.

- Vi oplever vores bedste sæson, vi har haft herude. Men vi kan også mærke, at vi er ved at være godt slidte på den her tid af sæsonen, siger Helle Levring med et smil.


Vi har kørt i femte gear siden april, og siden kano-sæsonen gik i gang 16. juni har vi kørt i sjette gear.

Ole Vinther, campingejer


Det er ikke kun campingområdet, som har været godt booket op i år. Også kano-udlejningen er ud over det sædvanlige, fordi mange danske turister har brugt sommerferien i Danmark, og for manges vedkommende har det betydet en kanotur på Gudenåen.

- Vi er helt udsolgt på kanoture, og det har de været længe. Vi har solgt rigtig mange pakketure med start i Tørring og overnatning her, inden turen næste dag går videre til Klostermølle. Det har givet en masse logistik med kanoer, så jeg har brugt det meste af min tid med kanoerne i år, siger Ole Vinther.

Campisterne har i stigende grad fået smag for luksus, fortæller Ole Vinther. Især er hytterne populære, men også dette luksustelt med bløde senge, et godt spisebord med stole og køleskab er efterspurgt. Foto: Henrik Sandvad
Annonce

Ekstra hjælp

Gudenå Camping har 25 kanoer til udlejning, og dermed er den lokale campingplads blot en lille spiller inden for kanoudlejning. Campingejerne har imidlertid ikke ønske om flere både, da det vil kræve en fastansat til udelukkende at håndtere det.

- Det har vi ingen interesse i. Vi har i forvejen været nødt til at tage ekstra hjælpere ind for at klare pladsen. Vi har fået en ekstra fastansat og en ekstra hjælper ind. I år har vi været nødt til at være to på vagt om aftenen på grund af de mange gæster, og normalt plejer vi kun at have én på vagt, siger Helle Levring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce