Annonce
Indland

Tunø Festival fik prins Henrik som æresmedlem

Lars Løndorf var en af hovedkræfterne bag sucessen med at få gjort prins Henrik til først protektor siden æresmedlem af Tunø Festival. Billedet her stammer fra 2014, da prinsen for første gang ankom offcielt til festivalen. Året før havde han sammen sin tennisven Knud Roding også besøgt festivalen ganske uofficielt. Privatfoto

Lars Løndorf fra Tunø Festival har flere gange mødt prinsen under hyggelige former.

Annonce

Tunø: Selv om han kun mødt prins Henrik otte-ni gange, er Lars Løndorf, tidligere formand for Tunø Festival, personligt berørt af prins Henrik død. For prinsen var en karismatisk person.

- Det første møde fandt sted i 2013, da vi om søndagen gik og pakkede festivalen ned, og prinsen ankom i en speedbåd med sin tennisven Knud Roding. Da vi havde fundet ølanlægget frem igen og fået en øl sammen, gik han på vores anbefaling op til kirken og igennem Tunø By, før han igen forlod øen. Året efter vendte han tilbage som protektor for Tunø Festival, fortæller Lars Løndorf, der har mødt prins Henrik tre gange siden, når prinsen besøgte festivalen som æresmedlem.

Desuden deltog Lars Løndorf i 2015 i en sammenkomst for turismeerhvervet på Fredensborg Slot. Ved den lejlighed kom han til at sidde til bords med prins Henrik.

- Prinsens sidste besøg som æresmedlem på Tunø Festivalen fandt sted i 2017, da vi måtte hente ham i Hou i Stiftens tidligere avisbåd Ternen, fordi Danneborg ikke var i Aarhus. Også da var hans tennisven Knud Roding samt fem fra hoffet med, så der var læs på båden. Men vi havde en hyggelig overfart med tapas fra Hou Mesterslagter, og prinsen virkede helt på toppen.

- Efter besøget sejlede jeg med tilbage til fastlandet, og også da hyggede vi os med et godt glas vin og talte om stort og småt, inden vores æresmedlem måtte tage sig en velfortjent "farfar" før ankomsten til Hou. Jeg vil altid huske prins Henrik som et fantastisk rart, begavet og lattermildt menneske, siger Lars Løndorf.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brand på Søndergade blev seværdighed: Der har været tilskuere nok, men de kom ikke for tæt på

Horsens

Borgmester: Smittetallet stiger i Horsens - husk nu corona-retningslinjerne

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce