x
Annonce
Odder

Tunø-borgere: Kom nu over og se hvordan her er

På Tunø kommer man ned i gear. Øen er som skabt til børnefamilier og er oplagt til nærvær og kvalitetstid, forsikrer øboerne. PR-foto: Jan Kejser

Alt for mange i Odder har aldrig været ovre på Tunø - eller også er det længe siden. Det skal der gøres noget, mener øboerne og inviterer på skattejagt i efterårsferien.

Tunø: Har man aldrig været på Tunø, eller er det ved at være længe siden, er der en særlig mulighed for både børn og voksne at se eller gense øen i efterårsferien.

Beboerne på den bilfri ø er gået sammen med VisitOdder om en familievenlig skattejagt. Fra lørdag 13. oktober til og med søndag 21. oktober kan alle tage et skattekort på færgen. Herefter gælder det for skattejægerne om at svare på spørgsmål, mens turen rundt om øen bliver tilbagelagt. Turen er omkring 8,3 km i smuk natur, og i mål venter en medalje til børnene.

Vandreturen kommer blandt andet omkring Tunø Kirke, der nok er det eneste sted i verden, hvor det 18 meter høje kirketårn også er fyrtårn, og fugletårnet på "Bjerget", der giver en fantastisk udsigt. Man kan også opleve den smukke natur på Tunø på cykel eller med "traxa", øens traktorbus.

Annonce

Slagtilbud på færgebilletten

Bagefter er det muligt at spise sin medbragte madpakke på Købmandsgården. Eller man kan købe et efterårsmåltid eller varm kakao på gæstgiveriet Det gamle Mejeri. Lidt tid er der også til på egen hånd at fange krabber eller lege på legepladsen ved havnen, og det er muligt at købe friske lokale grøntsager hjem til aftensmaden, inden færgen igen går tilbage til fastlandet.

I efterårsferien er prisen for en færgebillet tilmed sat ned til under halv pris. Og kaptajnen inviterer gerne børn op på broen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

On the Corner kan ikke få corona-lån: Vi ved ikke, hvornår hjælpepakkerne kommer

Horsens

Peter Sørensen om genåbning efter påske: Alle forældre ved besked på tirsdag klokken 12

Annonce