Annonce
Horsens

Tryk på pantknappen - og støt de unge basketballspillere

HIC Baskets U17-hold blev i år danske mestre, og det er netop arbejdet med børn og unge, som støttes med flaskepant, hvis man vælger at trykke på donationsknappen hos Bilka Horsens. Foto: Bilka Horsens
Annonce

Horsens: Tomme flasker og dåser kan hjælp børn og unge til at dyrke mere motion, hedder det i en pressemeddelelse fra Bilka Horsens.

Varehuset har valgt at doble op, når kunder donerer deres pantbeløb til HIC Basket.

Pengene går til at støtte basketball-klubbens arbejde med børn og unge.

- Pengene vil helt sikkert bliver brugt på at skabe bedre rammer for de unges muligheder og udvikling i sporten,  udtaler sektionschef hos Bilka, Kirsten Lolk, der fortsætter, at Bilka Horsens gerne vil støtte børn og talenter i Horsens til en god start i livet.

Annonce

Glad for støtten

Hos HIC Basket er man glad for anerkendelsen og støtten.

- Pengene vil gøre os i stand til i højere grad at hjælpe vores unge spillere udviklingsmæssigt både fysisk og psykisk, hedder det fra Lennart Jensen, formand i HIC Basket.

Bilka-varehuse over hele landet støtter lokale initiativer, der er til gavn for børn og unges sundhed. Det handler blot om, at kunder trykker på donations-pantknappen ved flaskelugen, så bliver hver en krone fordoblet af Bilka, som i foråret 2021 offentliggør resultatet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Vaccinationscenter er i mål med ældregruppe, men i Horsens Kommune mangler der stadig nogle

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Annonce