Annonce
Horsens

Trygt campingliv trods corona

- Kan vi nu sidde sammen, ligesom vi plejer, var nogle af de overvejelser, som de to campingfamilier havde, inden de som planlagt indtog campingpladsen med hver deres campingvogn og har konstateret, at det kan de godt. Campinghyggen er intakt. Foto: Michael Svenningsen
Familier nyder campinglivet på Horsens City Camping.
Annonce

Husodde: Græsset er grønt, blæsten er frisk, og campingpladsen i Husodde oser af frisk, dansk sommerhygge.

På legepladsen er der gang i trampolinen, hvor børnene venter på, at det bliver deres tur, mens andre hopper højt.

Foran en campingvogn får en ung pige en lur sammen med sin hund. Det ligner en helt almindelig dag på campingpladsen.

Men øjet bedrager, coronakrisen betyder, at campingpladsen mangler gæster.

To familier, som hører til sæsongæsterne på campingpladsen, havde også nogle snakke, inden de besluttede sig for at campere, som de plejer. Denne gang med håndsprit.

- Vi bedt familien om at blive væk, det er de meget indforstået med, fortæller Tina Dalby, som camperer med sin mand, René Møller.

Børnene er i træning med at stille sig i kø og vente på, at det bliver deres tur til at komme en tur på trampolinen, for legeplads og hoppepude er også underlagt særlige corona-restriktioner. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Har håndsprit med

Begge familier er helt trygge ved at være på pladsen med de restriktioner, som er indført.

Lene og Kenneth Andersen har dog indført den regel, at sønnen på 10 år som den eneste har fået lov at bruge toilettet i campingvognen i stedet for pladsens fælles toilet.

- Så er vi sikre på, at han husker at få vasket hænder og sprittet af, som hans mor siger.

Både for sin egen og de andre gæsters skyld.

Ellers har de to familier kastet sig ud i campinglivet, som de nyder lige så meget som de plejer. Men deres fælles sommerferie i Italien er aflyst.

- 14 dage med mundbind på i solen, det havde vi ikke lyst til. Vi tager på 14 dages camping i Nordjylland i stedet, lyder det fra flokken, som har mødt hinanden på campingpladsen og er faldet så godt i hak, at sommerferierne også er blevet fælles.

Ægteparret Jette og Ove Wolthers, som bor i Solbjerg, har kørt campingvognen på plads og slået markisen op. - Vi tager jo vore forholdsregler, og folk passer på hinanden. Vi havde slet ingen overvejelser, men skulle bare af sted. Det er jo vores livsstil at campere, lyder det fra parret. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Kampen mod aids kan vindes

Annonce