Annonce
Debat

Tryghed og det gode liv

Thrine Rimdal Nørgaard. Pressefoto

Læserbrev:  Som kandidater til regionsrådet og byrådet er vi begge optaget af, at de borgere, der kommer i berøring med sundhedssystemet, skal have en god oplevelse af, at der er et godt samarbejde mellem sundhedsvæsnet og kommunen. Det hvad enten det drejer sig om pleje, genoptræning eller opfølgning hos lokalpsykiatrien.

Hedensted Kommunes ”Kom godt hjem-team” gør et fint stykke arbejde for netop at skabe denne tryghed. Tak for det. Det giver tryghed for den enkelte borger/patient, men også for dennes pårørende.

Vi er begge meget optaget af, at vi hele tiden skal arbejde for at skabe rammer for tryghed for dig og dine. Vi tager udgangspunkt i dig som menneske, et menneske, som hele vejen, når det kan være svært med sygdom og lignennde, har krav på en god og ordentlig behandling.

Annonce

Vi vil derfor kæmpe for, at systemet skal fungere hele vejen rundt, på hospitalet og når du er hjemme igen, på en måde, så du og dine pårørende er trygge. Mennesket før systemet.

Et andet vigtigt parameter for sammenhæng i sundhedssystemet er de praktiserende læger. Der skal arbejdes hårdt på at skabe rammer, der kan tiltrække dygtige læger, der vil drive praksis i Hedensted Kommune.

En fri adgang til en praktiserende læge, også hvis du flytter, er en vigtig forudsætning for at skabe en tryghed omkring dit helbred. Det gælder uanset om du er ældre eller er en børnefamilie.

En fri adgang til en praktiserende læge, også hvis du flytter, er en vigtig forudsætning for at skabe en tryghed omkring dit helbred.

Adgang til en dygtig praktiserende læge tæt på din bopæl er vigtigt for det gode liv, som vi gerne ser overalt i Hedensted Kommune.

Annonce
Horsens For abonnenter

Nyvalgt politiker udfordrede den gode tone i byrådssalen på det første møde: Beskyldte byrådskollega for at 'rage udvalgsposter til sig'

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Brædstrup For abonnenter

Efter vild politiaktion i Nim: Beboere blev vækket af ung mand, der var i fare og bad om hjælp

Sport

HIC-comeback lurede mod mestrene, men gled ud af hænderne: - Det er frustrerende at have fem sæt øjne på mig, hver gang jeg modtager bolden

Horsens

De praktiserende læger må nu vaccinere mod covid-19 - fra fredag kan du se, om din egen læge tilbyder vaccine

Store mængder ulovligt fyrværkeri smugles til Danmark i posten: I år ser ud til at blive et rekordår

Horsens For abonnenter

VIA står til at miste mindst 900 studerende - nu er der sat navn på de seks uddannelser, der skal lukke

Horsens

Omfattende aktion er slut efter fire timer: Mand forskansede sig i hus - politiet ledte efter skydevåben

Horsens

45 smittede på én skole på tre uger: Anbefalingerne virker, og vi går ikke længere på samme måde i panik, men tager det som det kommer

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Odder

Odder midtby undgik oversvømmelse: Ny dæmning holdt på vandet

Horsens For abonnenter

DF'er topper listen: Se hvad Horsens-politikerne tjener på deres byrådsarbejde

Horsens

Brandvæsenet tilkaldt til brand i silo - men flammerne havde en helt naturlig forklaring

Annonce