Annonce
112

Truende mand stadig fængslet

Den fængslede mand blev anholdt midt i august. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe, JFM

Blåhøj: En 46-årig mand fra Brande-området, der har siddet varetægtsfængslet siden midten af august for trusler, har fået sin varetægtsfængsling forlænget med yderligere fire uger, så den nu løber til 31. januar.

Om eftermiddagen torsdag 15. august sendte politiet et større antal patruljevogne til en adresse på Skærlund Mosevej ved Blåhøj, hvor den 46-årige mand havde truet sin bror med en pistol, angiveligt på grund af nogle alvorlige familiestridigheder. I første omgang lykkedes det imidlertid ikke at fange manden, som først efter et større eftersøgningsarbejde blev indkredset to dage senere, hvor han blev anholdt uden dramatik.

På mandens bopæl blev der fundet en hel del våben, hvoraf flere var ulovlige, og Retten i Herning valgte da også at varetægtsfængsle manden, i første omgang i fire uger, da han blev fremstillet i grundlovsforhør søndag 18. august.

Siden er varetægtsfængslingen blevet forlænget i flere omgange.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Østjylland For abonnenter

Rektor inden elevfordeling: - Der bliver ramaskrig, hvis vi skal aflevere elever

Annonce